Bodrum Gündem

Bodrum Belediye Başkanlığı Aday Adayı Ahmet Aras Çok İddialı…

Bodrum Belediye Başkanlığı Aday Adayı Ahmet Aras Çok İddialı…

Ahmet Aras’tan İddialı sözler; “Yaratacağımız Sinerji İle Başaramayacağımız Hiçbir Şey Kalmayacak…”

Bodrum Gündem Haber 

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Bodrum Belediye Başkanlığına talip olan Ahmet Aras, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri sonrası düzenlediği basın toplantısında Bodrum ile ilgili hazırladığı proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bodrum’da yer alan Köşem Cafe’de düzenlenen toplantıda Ahmet Aras, öncelikle tüm Türk halkının Cumhuriyet Bayramını kutladı ve “Cesur, şeffaf bir yönetim anlayışıyla Bodrum’u yönetmeye talibim…” dedi.

Aras, Gazetecilere Projelerini anlattı…

Oldukça iddialı sözler söyleyen Bodrum Belediye Başkanlığı Aday Adayı Ahmet Aras şöyle konuştu; “Bodrum’da yeni bir sayfa açılacak. Diğer adayların rakibim olmadığını bilmenizi istiyorum çünkü onlar benim yol arkadaşlarım. Benim rakibim diğer siyasi parti adaylarıdır. Sizlere bugünkü buluşmamızda çalışmalarımdan ve projelerimden bahsetmek istedim. Bodrum’un imajı ile ilgili birçok projeyi hayata geçirmek için çaba göstereceğim. Bodrum’da düzenlenen kültürel sanatsal etkinliklerin büyük destekçisi olacağım. Bunun yanında doğa, spor turizmi, kongre turizmi ve wellness gibi alanlarda alternatif turizm kaynağı yaratmak için en iyi araştırmaları yaparak turizmcilerimizle işbirliği yaparak ekibimle birlikte çeşitli projeler üreteceğim. Ayrıca turizm fakültesini de Bodrum’a getireceğiz. İkinci konut yavaşladı ve artık istihdam sağlayacak başka alanlar oluşturmaya çalışacağız çünkü Bodrum’da gençler iş bekliyor. 5393 sayılı belediye kanunu doğrultusunda kurulacak komisyonlar var ve bunları biz oluşturacağız. Esnaflar, basın, kent konseyi, ticaret odası, STK’lar ile bir arada bu oluşumları sağlayacağız. Kentte yapılacak mekanik projeleri ise halka soracağız. Fest/org bünyesinde Bodrum’da bir festival takvimi oluşturacağız. Ben üye bazlı ön seçimden yanayım. Yönetimde ise belediye ile ilçe örgütümüzü, CHP’li partilerimizi, seçmenler ve kentin sakinleri ile buluşturacağız ki bu sinerji ile Bodrum yarımadasında başaramayacağımız iş kalmayacak. Her zaman sosyal belediyecilik yapacağız, vatandaşı kapılarda bekletmeyeceğiz, gerekirse biz gideceğiz. Yaşlı bakım rehabilitasyon yaşam merkezini hayata geçireceğiz, çocuklarımızı, gençlerimizi spora yönlendirerek sağlıklı bir nesil yetişmesi için çaba göstereceğiz. Engelli vatandaşlarımız için de kentte özgürce hareket edebilecekleri daha fazla yaşam alanı yaratacağız…” dedi.

Meclis Üyeliği İçin Net Açıklama…

Bodrum Belediye Başkanlığı Aday Adayı Ahmet Aras açıklamalarının sonunda “Ben Bodrum Belediye Başkanlığı için aday adayıyım. Başkan adayı oldu meclis üyeliğine de fit olur diyenlere söylüyorum; kesinlikle Bodrum Belediye Meclis Üyeliğini düşünmüyorum. Ancak benden başka bir arkadaşımın adaylığı kesinleşirse ve o arkadaşım bana yanında olmam için talepte bulunursa her zaman Bodrum için görev almaya hazırım…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.