Bodrum Gündem

AK Parti Muğla İl Başkanının Eleştirilerine, Teşekkür Ederek Cevap Verdi…

AK Parti Muğla İl Başkanının Eleştirilerine, Teşekkür Ederek Cevap Verdi…

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’ndan AKP Muğla il Başkanı Kadem Mete’nin açıklamalarına teşekkürlü cevap. Zeybekoğlu Kılıçdaroğlu’nun CNN’deki Muğla Büyükşehir Belediyesi ile ilgili sözlerine açıklık getirdi…

Bodrum Gündem Haber

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’nun, AK Parti Muğla İl Başkanını “Öncelikle AKP Muğla İl Başkanı’na teşekkür ediyorum. AKP Genel Başkanı’nın televizyon kanallarını parsel parsel kapladığı bir ortamda CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı canlı yayını izlemesi bizim ve ülkemiz adına olumlu bir gelişmedir…” ifadeleri ile esprili bir dil ile başladığı açıklamasında  “Yerel yönetimlerdeki başarısızlıklarını seçimle gelmiş belediye başkanlarını zorla görevden istifa ettirerek gösteren AKP’nin CHP’li belediyelerimizden öğreneceği çok şey vardır. Çünkü Türkiye’nin yaşanacak şehirlerini yaratan, yaşadıkları şehirlere ihanet etmeyen belediyeler Cumhuriyet Halk Partili belediyelerdir. Örnek vermek gerekirse İzmir, Eskişehir, Aydın ve tabi ki bizimde yaşadığımız Muğla yaşanacak ve en çok ziyaret edilen şehirlerdir…” dedi.

“Belediyelerimizin hizmetlerini birbirine eklemiştir…”

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, yeşili, mavisi, doğayı ve çevreyi koruyan hizmetleri, vatandaş odaklı, vatandaşa derman olan projeleri ile Cumhuriyet Halk partili belediyeler Türkiye’nin nefes aldığı şehirler yarattığını kaydederek açıklamasını şöyle sürdürdü; “Genel Başkanımız katıldığı bir televizyon programında, bu kadar başarılı belediye başkanlarına sahip olmanın dezavantajını yaşayarak Muğla Büyükşehir ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyelerimizin hizmetlerini birbirine eklemiştir. Muğla Büyükşehir Belediye’miz hükümetin yanlış tarım politikalarına inat üreten köylüye destek olmak için 907 dönüm arazide mera ıslahı yapmıştır. Tekirdağ Büyükşehir Belediye’mizin de mera projesi vardır ve 11 okul projesi de yine bu belediyemize aittir…”

“Onlar önce kendi Genel Başkanlarının gaflarına baksınlar…”

Birbirinden başarılı belediyelere ve belediye başkanlarına sahip olan Genel başkan Kılıçdaroğlu’nun bütün bu hizmetleri tek bir kalemde hatırlamasının mümkün olmadığını ifade eden CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu; “İktidar partisi gibi halkın oyu ile gelen belediye başkanlarına bile tahammül edemeyen bir Genel Başkanımız yoktur. Bizim genel Başkanımız hiçbir zaman kandırılmamış, aldanmamıştır. Genel başkanlarını yalancı durumuna düşüren İzmir’de, Ankara’da havaalanını biz yaptık diye, Isparta, Malatya, Zonguldak üniversiteleri bizim zamanında yapıldı diye Genel başkanlarına metin hazırlayan, belki en trajikomiği biz iktidara geldikten sonra her eve buzdolabı girdi diyen iktidar tayfasıdır…” dedi.

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu açıklamasını “AKP Muğla İl başkanına bir kez daha Genel Başkanı’mızın programını izlediği için teşekkür ediyor, 2019 yerel seçimlerine kadar bizim belediyelerimizin icraatlarından çok şey öğreneceklerine inanıyorum. Bizi izlemeye devam etsinler…” sözleri ile tamamladı…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.