Bodrum Gündem

İKİ HABER, BİR FOTOĞRAF-Fatih Bozoğlu yazıları…

Ardı ardına iki haber yayınladık. Birincisi AK Parti Muğla İl Başkanından Zehir Zemberek Eleştiriler… başlıklı, ikincisi ise AK Parti Muğla İl Başkanının Eleştirilerine, Teşekkür Ederek Cevap Verdi… başlıklı haber. aşağıda iki haberinde linkini verdik. www.bodrumgundem.com haber sitemizde de ardı ardına yayında bu haberler.

Bu iki haberin ardından, Barış’ın sembolü olan zeytinin memleketi Ege’de, Muğla’nın Milas ilçesinde “Zeytin Hasadı Şenliği”nde çekilen bir fotoğrafı yayınlıyoruz. Bu fotoğrafta Muğla MHP İl Başkanı solda, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ortada ve CHP Muğla İl Başkanı Ademoğlu da sağda yer alıyor. (Sağ, sol ve orta tabirleri siyasi ve ideolojik bir sıralama yada ince eleştiri değil, sadece yön belirtmek için söylenmiştir. :)) Koyu bir sohbete dalmışlar. Onların bu bu muhabbetleri tüm Türkiye’ye ve dünyaya örnek olmasını dilerim.

Siyasi nezaketin ve siyasiler arasındaki barışın çok önemli olduğunu gösteren bu fotoğraf o nedenle çok önemli ve dikkat çekicidir. Bu nezaket ve siyasi barış Muğla’dan bir güneş gibi doğsun, önce Türkiyemizi ve sonra da dünyayı sarsın.

Dileriz öyle olsun…

FB

 HABER-1

AK Parti Muğla İl Başkanından Zehir Zemberek Eleştiriler…

https://www.bodrumgundem.com/2018/11/06/ak-parti-mugla-il-baskanindan-zehir-zemberek-elestiriler/

 HABER-2

AK Parti Muğla İl Başkanının Eleştirilerine, Teşekkür Ederek Cevap Verdi…

https://www.bodrumgundem.com/2018/11/06/ak-parti-mugla-il-baskaninin-elestirilerine-tesekkur-ederek-cevap-verdi/

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.