Bodrum Gündem

Bodrum Ak Parti’de İlk Başvuru Murat Naci Yavuz’dan…

Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı’nda ilk belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yapan turizmci Murat Naci Yavuz: “Memleketimize hizmet etmek için yanıp tutuştuğumuzu herkes bilmeli. 25 yıldır hizmet almayan Bodrum’dan mutlu bir Bodrum’a dönüşebilmek için hizmete talibiz…” dedi. AK Parti Bodrum’da 2009’da yüzde 6.86, 2014’de ise yüzde 8.51 oy almıştı…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Bodrum Ak Parti’de de Bodrum Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurular yapılmaya başladı. Bodrum Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuru süresi 12 Kasım’da sona erecek ve merkez yoklaması sonucu da aday belirlenecek. Bodrum Belediye Meclis üyesi aday adaylarının başvuruları ise 3 Aralık’ta sona eriyor.

Belediye Başkanlığı için İlk Aday Adayı Murat Naci Yavuz…
Ak Parti Bodrum’da ilk belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yapan Murat Naci Yavuz oldu. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen’e başvuru için gerekli belgeleri teslim eden eski Turizmci Murat Naci Yavuz 10 Kasım nedeni ile Mustafa Kemal Atatürk’e rahmet dileyerek başladığı açıklamasına şöyle devam etti; “Bu benim 3’ünci kez aday adaylığı müracaatım. 3 seçimdir müracaat ediyoruz. Tabi alın yazısının önüne geçmek mümkün olmuyor. Ülkemizin selameti, memleketimizin daha ileri götürülmesi için biz bu işin altına girmeyi uzun yıllardır istiyorduk. Önceki seçimlerde aday adaylığından bir üst rütbeye adaylığa çıkamamıştık. Ancak bu seçimde büyük ihtimalle aday olacağız. Memleketimize hizmet etmek için yanıp tutuştuğumuzu herkes bilmeli. 25 yıldır hizmet almayan Bodrum’dan mutlu bir Bodrum’a dönüşebilmek için hizmete talibiz. İnsanlarımıza parti gözetmeksizin eşit düzeyde davranmaya talibiz. Elbette bu düşüncelerimizi vatandaşlarımız takdir edecektir. İnanıyoruz ki yerel seçimlerde partimiz Bodrum Belediye Başkanlığını önemli bir farkla alacaktır. Bunun için halkımıza şimdiden çok teşekkür ederiz…” diye konuştu.

Başkan Özmen; “Aday adaylarımızın başvurularını almaya başladık…”

Bodrum Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylık başvuru belgelerini Murat Naci Yavuz’dan teslim alan AK Parti Bodrum ilçe Başkanı Ömer Özmen de konuşmasına “10 Kasım Atamızın ebediyete uğurlanışının 80’inci yılı nedeniyle onu özlem ve minnetle andığımız tekrar etmek istiyorum. Cumhuriyeti anlamak çok çalışmak ve eserler üretmektir. Bu lafla olmaz, bir yolu halka hizmetten geçmektedir…” ifadeleri ile başladı. Başkan Özmen şöyle konuştu; “Yerel seçimlerle ilgili sürecimiz başladı. Pazartesiye kadar belediye başkan adaylığı ile ilgili başvurular sonuçlanacak. Bu arada kamuoyu yoklamaları yapılacak. En iyi aday adayımız hangisiyse sürecin sonunda açıklanacaktır. Biz de teşkilatlar olarak yerel seçimlere hazırız. Bugün aday adaylığı başvurusunu yapan Murat Naci Yavuz yıllardır partimizde farklı görevlerde bulunmuştur. Aday adaylığı hayırlara vesile olsun…”

AK Parti 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ali Server Yazgan ile seçim yarışına girmiş ve yüzde 8.51 oranında oy almıştı. AK Parti 2009’da da yüzde 6,86 oranında oy almıştı. AK Parti Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Bodrum’dan yüzde 23,71, Milletvekilliğinde ise % 20.4 oranında oy almıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.