Bodrum Gündem

“Bodrum Standı Hepimizin…”

“Bodrum Standı Hepimizin…”

 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde düzenlenen ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi, Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olarak Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB ve İZFAŞ ortaklığıyla 12. kez  06-08 Aralık 2018 tarihleri arasında Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar kompleksi olan Fuarİzmir’de gerçekleşecek.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Ticaret Odası’nın BODRUM standı ile katılacağı fuarda “Bodrum Standı Hepimizin” temasını yaşatmaya devam edeceklerini açıklayan BODTO yönetimi ise 3 gün sürecek fuara tüm üyelerini davet ediyor.

T.C. Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon,  6-8 Aralık 2018 tarihleri arasında, fuarizmir’de 12. kez düzenlenecek olan ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresinde B holünde Bodrum standı kurulacağını bildirdi. Her yıl düzenli katılım gösterilen fuarda, bu sene de Bodrum markası altında, seyahat acenteleri, otel işletmeleri, tur operatörleri ve turizmle ilgili diğer sektör temsilcilerinin verimli iş görüşmelerinde bulunması bekleniyor.

Bodrum Standı Hepimizin…

“Tüm Bodrum severler standımızda iş görüşmesi yapabilir, sunulan hizmetlerden faydalanabilir.” diyerek Bodrum Standı Hepimizin temasını yaşatmaya devam edeceklerini vurgulayan BODTO Başkanı Kocadon, birebir fuar katılımlarının prestij açısından önemli olduğuna işaret ederek şunları kaydetti: “Travel Turkey gibi fuarların en güzel tarafı turizm sektöründen insanlarla yüz yüze görüşme imkanı yakalamak, bu da hem Odamız gibi kurumların hem de üyelerimizin ikili ilişkileri iyi tutması anlamında önemli.”.

Hedef 500.000 Kişi…

İZFAŞ Yönetimi tarafından geçen yıl 36 farklı ülkeden 1284 katılımcının yer aldığı Travel Turkey İzmir fuarını 63 farklı ülkeden 44.589 kişinin ziyaret ettiği açıklandı. Fuarın bu yıl da büyümesi hedeflenmektedir. Sektörün talebi üzerine fuar bu Perşembe-Cumartesi günleri 3 gün boyunca organize edilecektir.   Fuar bu yıl 20.000 m2 nin üzerinde organize edilecek olup, 50.000 profesyonel ziyaretçinin fuarı ziyaret etmesi hedeflenmektedir.

İlk Kez Seyahat Teknolojileri Özel Bölümü… 

Yurtdışı trendlerini takip ederek gelişen ve B2B olarak büyüyen fuarda her yıl yeni konseptler geliştirerek sektörün ihtiyaçlarına göre yeni özel bölümler oluşturulmaktadır. Bu yıl fuarda ilk defa sektörde ağırlığı her gün daha fazla hissedilen seyahat teknoloji firmalarının katılımıyla oluşturulacak TRAVEL TECHNOLOGY Özel bölümünde katılımcılar, profesyonel ziyaretçilere sektördeki yeni ürün ve teknolojilerini ayrılan özel alanda tanıtma imkanı bulacaklardır. Ayrıca bu bölüm içerisinde kurulacak ‘Forum Alanında’ fuar boyunca yurtiçi ve yurtdışından gelecek önemli konuşmacılar sektörle bir araya gelerek sektördeki gelişmeleri interaktif olarak paylaşacaklar.

 Speed Networkıng Etkinlikleri!

Türk Hava Yolları (THY) nin desteğiyle her yıl devam eden dünyanın önemli tur operatörleri ve seyahat acentelerinden satın almacılar ile fuarda stand ile yer alan katılımcı firmaların buluşacağı ‘Speed Networking Etkinliği’ fuarın ilk 2 günü gerçekleştirilecektir. Bu yıl özellikle MICE ile ilgili birçok satın alıcı fuarda Hosted Buyer programı çerçevesinde VIP ziyaretçi olarak ağırlanacaktır. Bu program ile fuar katılımcılarının yeni iş bağlantıları yapmalarını ve ülkenin turizm gelirlerini artıran sözleşmelere imza atmaları hedeflenmektedir.

 Fuarla Eş Zamanlı 4.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi…

  1. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 6-8 Aralık 2018 tarihleri arasında Türsab ve İzfaş ortaklığıyla dördüncü kez fuarla eş zamanlı başlayıp üç gün boyunca A salonunda yapılacaktır. Kongre, dünyanın önde gelen gastronomi ve turizm uzmanları ile eğitimcilerini bir araya getirmek, gelişen turizmin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeni yaklaşımlar kazanmak amacıyla düzenlenmektedir.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.