Bodrum Gündem

Bodrun Ultra Maratonu Kupa Töreni İle Sona Erdi…

Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen  “Bodrun Ultra Maratonu”, Bodrum Belediyesi Trafo Kafe’de gerçekleşen ödül töreni ile sona erdi.

Bodrum Gündem Haber
Bodrum Belediye Meydanı’nda start verilen ve 100, 50, 23, 10 km’lik dört farklı parkurda koşulan bodRUN Ultra Maratonu’na 15 ülkeden yaklaşık 950 sporcu katıldı. 10-23K koşularının startını Bodrum Belediye Başkan Vekili Refik Ülgen verdi.

Trafo Kafe’de gerçekleşen ödül törenine Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, meclis üyeleri, birim müdürleri, sporcular ve sporseverler katıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen ödül töreninde yarışmanın galipleri ödüllerini aldı. Genel klasmanda dereceye girenlere kupaları, farklı yaş gruplarında dereceye girenlere de çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu yaptığı konuşmada, “Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon adına bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. SPOR bizim olmazsa olmazımız. Spora Bodrum Belediyesi olarak sonuna kadar hem bireysel hem kulüpsel anlamda hiç ayırt etmeksizin destek olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da bu desteklerimiz sonuna kadar devam edecek çünkü sporun olduğu yerde kötülük olmaz…” dedi.

Ultra Maraton, Ultra Heyecan…

24 Kasım 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilen ve bu yıl 3.’sü düzenlenen BodRun Ultra Maratonu, bu yıl da herkes tarafından ilgiyle ve heyecanla karşılanırken; Bodrum Bahçeşehir Koleji sponsorluğunda gerçekleştirilen “Çocuk Koşusu” ise oldukça renkli anlara sahne oldu.

4-6 / 7-10 ve 11 / 13 yaş kategorilerinde olmak üzere, 400 m.’lik parkurdan oluşan ve Bodrum Meydanı’nda gerçekleştirilen çocuk koşusu büyük ilgi görürken; Bodrum Bahçeşehir Bando Takımı da sporculara moral ve destek verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.