Bodrum Gündem

Bodrumlu Yarışmacı Seminer Konuğu…

Bodrum’da yaşayan sporcu Gökçen Kabaş, yarışçı olmak isteyenler ve güvenli motosiklet kullanımı konusunda düzenlenen ve geliri Koruncuk Vakfı’na bağışlanacak  bir seminerde deneyimlerini anlatmak üzere seminer konuğu olarak İstanbul’a gidiyor. 

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’u motosiklet rallilerinde temsil eden ve Aldığı başarılarla her yarıştan gururla dönen Gökçen Kabaş, Türkiye Enduro Motosiklet yarışlarında aldığı derecelerle 2016 Yılında Bayanlar kategorisinde Türkiye Enduro Motosiklet Şampiyonu olarak, kupayı Bodrum’a getirmişti. Şampiyonluğun ardından hız kesmeden ülke genelindeki rallilere katılan ve erkek egemen bir sporda tek kadın olarak yarışarak başarı grafiğini yükselten Gökçen Kabaş, 5S Riders tarafından düzenlenen motosiklet eğitim seminerine konuk konuşmacı olarak katılacak.

22 Aralık tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek olan konferansta yaşadığı deneyimleri paylaşacak olan Gökçen Kabaş, Motosiklete gönül veren kadın erkek her katılımcının sorularını da yanıtlayacak. Eğitim seminerinden elde edilecek gelirin korunmaya muhtaç çocuklar için Koruncuk Vakfı’na bağışlanacağı seminer 3 saat sürecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.