Bodrum Gündem

521 Kişi Bodrum İçin Seferber Oldu…

Bodrum’da dün yağan yağmur sonrası yaşanan sel felaketinin yol açtığı hasarların giderilmesi ve hayatın normal seyrine dönmesi için ekipler sabah saatlerine kadar durmaksızın çalıştı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum yarımadasının tümünü etkileyen ve metrekareye yaklaşık 45 yağış alan ilçede, Bodrum Belediyesi başta olmak üzere AKUT, AFAT, MUSKİ, İtfaiye birimleri hayatın normale dönmesi için yoğun bir çaba sarf etti.

“521 Kişi Bodrum İçin Seferber Oldu…”

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, vatandaşların mağduriyetlerini gidermek hayatın normale dönmesi yarımada genelinde 521 kişinin canla başla yoğun çaba harcadığını kaydetti. Uslu “4 arazöz, 13 kamyon, 40 araç, 16 adet kepçe, 18 büyük kamyon, 2 grayder, 16 traktör ve 521 kişi ile sabah saatlerine kadar yaşanan felaket sonrası meydana gelen olumsuzlukları gidermeye gayret ettik.  Bodrum Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park Bahçeler, Zabıta ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ile iş makinelerinin tamamı göreve çağrılarak sahada çalışma başlatıldı. AKUT, AFAT, Muski, İtfaiye Birimi de bizimle birlikte çalışmalarımıza destek verdi.  En büyük tesellimiz herhangi bir can kaybının yaşanmamış olmasıdır. Bodrum Belediyesi olarak ayrıca mağdur vatandaşlarımıza ulaşarak sorunların giderilmesi için tüm ekiplerimiz ile birlikte seferber olduk.” Dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.