Bodrum Gündem

“Bodrum Seçmeni Bu Adaylara Daha Fazla Pirim Vermeyecektir…”

AK Parti Bodrum Belediye Başkan aday adayı Murat Naci Yavuz  Sünger Pizza’da bir araya geldiği basın mensuplarına Bodrum’u yönetmeye aday olanların  direk ya da dolaylı söylemlerle önceki dönem görev yapan partili arkadaşlarını ve başkanlarını eleştirerek adaylıklarını açıkladıklarını kaydederken Bodrum seçmeninin bu adaylara daha fazla prim vermeyeceğini sözlerine ekledi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Başkan aday adayı Murat Naci Yavuz konuşmasına, öncelikle sizin bana sorma ihtimaliniz olan sorunun cevabını hemen vermek istiyorum diyerek şunaları söyledi:

Neden? Bodrum Belediye Başkanlığına adayım…

Sorunsuz Bodrumun AK Parti Belediyeciliği ile mümkün olduğuna inandığım için adayım. Bodrum’u hizmetle buluşturmak için adayım. Bodrum’un beklediği yatırımları, hizmeti ve tüm bunların istikrarlı bir şekilde yaşanılması için adayım.

Bu söylemlerim kampanyamın söylemleridir ve arkamdaki zeminin üzerinde de yazılı olarak duruyor.

Bodrum yaklaşık 25 yıldır CHP’li Belediyelerle yetersiz, beceriksiz, hatta kötü diyebileceğimiz bir şekilde yönetiliyor.

Adeta 200 bine yaklaşan nüfusuyla dev bir köyde yaşıyoruz. Neresini tutsan elinde kalan bir Bodrum var önümüzde…

Kaynaklarını doğru şekilde hizmete döndüremeyen, birçok noktasıyla ve değeriyle ranta teslim olmuş bir Bodrum var yaşadığımız…

İmar planları ve uygulamalarıyla yaşadığı coğrafyaya adeta ihanet edenlerin yönettiği bir Bodrum’u birlikte yaşıyoruz, görüyoruz.

Milyara ulaşmış borç ve çaresiz belediyecilik anlayışına mahkum Bodrum…

Her geçen gün var olma kriterleri olan denizini doğasını kaybeden, alt yapı hizmetlerinin iflas ettiği, trafiğin içinden çıkılmaz bir hal alan, hiçbir konuda takvimi, planı olmayan, günü kurtaran organizasyonlarla sermayesini her geçen tüketen, peyzajından, kent mimarisinden git gide uzaklaşan rengi kararan, yerel lezzetlerini ve bu lezzetlere hayat veren üretimini yok eden, arıtmaları yetersiz çalışan, hatta bazılarının hiç çalışmadığından foseptiğini mavi sularına direk deşarj eden, çöpünü toplayamayan, ayrıştıramayan, bertaraf edemeyen, Eminönü, Mahmutpaşa tiplemesinde esnafların sokakları ve caddeleri işgal ettiği, çalışanlarının maaşlarını ödeme yeteneğini kaybetmiş, milyara yaklaşmış borcuyla çaresiz belediyecilik anlayışını hep birlikte yaşıyoruz…

Verdiğim bu olumsuz örnekleri çoğaltarak siyaset üretmek için karşınızda değilim elbette.

Sözlerimin başında yaklaşık 25 yıldır Bodrum’u CHP’li belediyeler yönetiyor demiştim, hatırlarsanız.

Bildiğiniz üzere CHP’nin 8 tane Bodrum Belediye Başkanı aday adayı var. Çoğu da benim arkadaşlarım. Bu aday adayı arkadaşlarımın neden aday olduklarını açıkladıkları toplantılarda gerekçelerinin ne olduğuna dikkat ettiğimizde, karşımıza oldukça oldukça ironik bir durum çıkıyor.

Kenti nasıl yönetemediklerini anlatarak göreve talip oluyorlar…

Aday adayı olan bu arkadaşlar ama direk ama dolaylı söylemlerle önceki dönem görev yapan partili arkadaşlarını ve başkanlarını eleştirerek adaylıklarını açıklıyorlar.

Yani benim yukarıda kısaca saydığım sorunları anlatarak, sanki bu sorunları üreten başka bir partiymiş gibi CHP’li politikacılar birer birer aday oldular. Bunu nasıl cesaret ediyorler anlamak mümkün değil doğrusu.

Bodrum’u bu beceriksiz yönetimden ve yöneticilerinden kurtarmanın tam da zamanı Mart 2019 yerel seçimleridir. Arkamdaki zeminde yazan, Bodrum karar verecek! İfadesi bu anlamda çok önemlidir.

Sokağa hakim, kendini sürekli yenileyebilen bir siyasetçiyim…

Bodrumlu hemşerilerim karar verecek, bu kararla da inşallah, Bodrum’u AK Parti Belediyecilik anlayışıyla devletin/hükümetin geniş imkanlarıyla buluşturacaktır, düşüncesindeyim.

Murat Naci Yavuz olarak, toplumla iç içe, entegre ve etkileşen bir yaşantım oldu. Bu bana çok önemli bir avantaj sağladı. Bodrum’un her noktasına, her sorununa ve çözümlerine hakimim. Sokağı bilen, sokakla yaşayan biri olarak, kendini toplumsal sorunlar ve çözümler anlamında sürekli yenileyen bir siyasetçiyim.

Aday adaylığı süreci sonunda karşınıza AK Parti Bodrum Belediye Başkan adayı olarak çıkarsam, talip olduğum bu görevde en büyük çözüm ortağım, bilgi kaynağım siz basın mensupları olacaksınız arkadaşlar.

Öncelikle sizlerin görevlerinizi bağımsız bir şekilde yapabilmeniz için ihtiyacınız olan kamusal destekleri ve toplumsal bilinci oluşturmak için elimden gelenin fazlasını yapacağım.

Sorumlu basın mensuplarının, görevlerini objektif bir şekilde yaptıklarında, yaşadığı coğrafyaya önemli ve olumlu katkılar sağlayacağının farkındayım. Bodrumluların taleplerini yerel yönetime, yerel yönetiminde hizmetlerini, plan-projelerini Bodrum’a sorunsuz ifade ettiği önemli bir köprü olacaksınız benim için.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gazeteciler için ifade ettiği “Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır.” düşüncesine tam anlamıyla saygı göstereceğimden emin olun.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.