Bodrum Gündem

Daha Büyük Hikayeler Yazmak İçin Görevinden Ayrıldı…

Daha Büyük Hikayeler Yazmak İçin Görevinden Ayrıldı…

Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Başkan Aday Adayı Taner Uslu, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile 30 Kasım 2018 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldığını bildirdi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Yaklaşık 5 dakika süren videoda daha büyük hikayeler yazmak ve doğduğu topraklara hizmet etmek için aday adayı olduğu Bodrum Belediye Başkanlığına giden süreci kanuni olarak da tamamlayabilmek için görevinden ayrıldı.

Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Taner Uslu’nu  sosyal medya hesabından yayınladığı videoda “Söz verdiğim, gibi her şeyi olduğu gibi göz önünde yaşadım. Bundan sonra da böyle olacak. Benim en büyük Hikayem ailem, Cumhuriyet Halk Partisi, sevdalısı olduğum Bodrum. Genç yaşlarından itibaren çatısı altında bir aile sıcaklığını her zaman hissettiğim, nefes aldığım, her gün yeni bir çok şey öğrendiğim hayatımın her yol kavşağında yol gösterenim, sevenlerim, dert ortağım olan nice abilerim, ablalarım, bugünse enerjilerinden güç bulduğum nice genç kardeşimi bana kazandıran partim… Eğer Güne bir şair duygularıyla başlayacak kadar duygu ile dolu olabildiysem, eğer siyasi yaşamına ait olduğum kentin insanlarına hizmet etmekten başka bir anlamı olmadığını, eksiklikleri ya da güçsüzlükleri ve hatta hatta imkansızlıkları nedeniyle hayatın zorluğu ile baş edemeyenleri düşünmeyi ve onlara el uzatmayı, daha güzel bir hayatı hep beraber düşlemeyi görev kabul edebildiysem, yaşadığım, doğduğum büyüdüğüm bu topraklara onu başka hiçbir şeye benzemeyecek kadar sevda duyduysam, kendimi bu kenti adamayı seçtiysem, sevdiysem, burada eşime, çoluk çocuğa karıştıysam bunun sebebi aile sevgim, çocuklarım çocuklarımız. Cumhuriyet Halk Partisi ve bodrum sevdasıdır.”  Dedi.

“Daha Büyük Hikayeler Yazmak İçin Görevinden Ayrıldım…”

Son derece duygusal cümlelerle başladığı konuşmasının devamında geldiği yol kavşağında sevdalısı olduğu Bodrum’a belediye başkanı olarak hizmet etmek istediğini ve bunun için de 30 Kasım 2018 Tarihi itibari ile onur ile hizmet ettiği Bodrum belediye başkan yardımcılığı görevinden daha büyük hikayeleri hep beraber yaşamak ve yazmak için ayrıldığını kaydetti. Uslu “Bugün yine bir yol kavşağında iken bana tüm öğrettikleri ve kattığı birikimle Bodrum’a Bodrum insanlarına ve partime daha iyi hizmetler yapabilmek ve güzel yarınlar yaşayabilmek için tüm gücümle, bilgi ve tecrübe ile iliklerime kadar sevdalı olduğum Bodrum’a Belediye Başkanı olarak hizmet etmek istiyorum.  Yürüdüğüm bu siyaset yolunda yıllar önce hayallerim hayalimiz olsun demiştik ve şimdi tüm arzum bu hayallerimizin gerçekleşmesi ve hikayesini devam etmesidir. 30 Kasım 2018 Tarihi itibari ile onur ile hizmet ettiğim Bodrum Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden daha büyük hikayeleri hep beraber yaşamak ve yazmak için ayrılıyorum. Bu onurlu görevi bana layık gören başta Bodrum halkımıza, her şeyin üstünde gördüğüm Partimin sevgili üyelerine ve değerli yöneticilerine, bu görevi bana veren ve güvenini hiçbir zaman esirgemeyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a, meclis üyesi arkadaşlarıma, bu görev sırasında beraber mesai yaptığım Başkan Yardımcısı arkadaşlarıma, müdürlerine, emekleriyle gece gündüz her şartta çalışan belediyemizin değerli personeline, yakın çalışma arkadaşlarım sevgili Ali, sevgili Selin’e çok ama çok teşekkür ediyorum” derken görevi esnasında geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Başkan yardımcısı İsmail Altındağ’ı da rahmetle anan Taner Uslu “Bunun yanında Bodrum Yarımadasında beraber mesai yaptığım başta sayın kaymakamımız Bekir Yılmaz olmak üzere tüm yönetici, amir ve bürokratlara, sivil toplum kuruluşlarının değerli üyelerine, odalarımızın başkalarına da çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

“Siyasetin Getirdiği Makamlar Geçicidir, Önemli Olan Akılda Kalmak…”

Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Taner Uslu konuşmasının sonunda siyasetin getirdiği makamların geçici olduğuna dikkat çekerken “Şunu unutmamak gerekiyor; siyasetin getirdiği her makam gelip geçicidir.  Önemli olan akılda kalmak. Kendini yaptığı göreve adamak, kalplerde yer almak ve kalpten hissetmek, hissedebilmek, hissedebilmektir ve yaptığı görev sırasında iz bırakmaktır. Bu duygularla aldığımız her görevin Sevdamız Bodrum’a hizmetten öte bir anlam ifade etmediğini bilmenizi istiyorum. Değişmedik dedik ya Şairin dediği gibi en güzel deniz henüz gidilmemiş olandır. En güzel çocuk henüz büyümedi ve en güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız. Ustanın bu sözlerine ilham alarak haydi hep beraber henüz başarılmış olan başaralım. Aydınlık umut dolu bir gelecek kuralım diyor ve yürüdüğüm bu yolda üzerimde emeği olan herkese bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Herkese teşekkür ederim. İyi ki varsınız. E güzel günlerde görüşmek dileğiyle. “diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararı gereği;  Mart ayında yapılacak olan yerel seçimde belediye başkan aday adayı olmak isteyen belediye başkan yardımcılarının 1 Aralık tarihine kadar bulundukları görevlerden istifa etmeleri gerekiyordu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.