Bodrum Gündem

Saruhan Proje Ve Çalışma Ofisini Açtı…

Saruhan Proje Ve Çalışma Ofisini Açtı…

“Daha Mutlu Daha Umutlu Bir Bodrum” Sloganıyla 2019 yerel seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığı’na Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olan Mustafa Saruhan, proje tanıtım ve çalışma ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

CHP’den Bodrum Belediyesi Başkanlığına Aday adayı olan belediye meclis üyesi Mustafa Saruhan, Konacık Mahallesinde bulunan proje ve çalışma ofisi açılışı gerçekleştirdi.

Çok sayıda Partilinin ve Bodrumlunun ilgi gösterdiği açılışta bir konuşma yapan Mustafa Saruhan, hizmete giren çalışma ofisinin kapılarının herkese açık olacağını söyledi. Saruhan Konuşmasında şunları söyledi. “Bugün burada açılışını yaptığımız ofisimiz, bir seçim ofisi olarak değil, bir hizmet ofisi olarak faaliyet gösterecektir. CHP çatısı altında bulunan aday adayı arkadaşlarımın, partili arkadaşlarımın, diğer partilerden Bodrum’a hizmet için yola çıkan arkadaşlarım hepinizi bu ofisten Bodrum’a hep birlikte hizmet vermek için davet ediyorum.

Bodrum’un artık sabredecek, bekleyecek zamanı kalmamıştır. Özellikle son 15 gün içerisinde yaşanan doğal afetlerle vatandaşlarımız mağdur olurken, Bodrum’a yakışmayan görüntüler hepimizi derinden yaralamıştır. O nedenle gün birlik olma günü. Gün el birliğiyle güçlerimizi birleştirerek öncelikle Bodrum’u bu felaketlerle tekrar yüz yüze bırakmama günü. Artık bu proje şu proje diye ayrım yapmamak gerek. Aday adaylıklarımızı birlikte açıkladığım tüm partili arkadaşlarımın projeleri de, benim sunduğum projeler gibi, Bodrum’a artı değer katacak, Bodrum’da yaşayan herkese ferah ve refah bir Bodrum havası solutacak projeler. O nedenle her bir proje Atamızın kurduğu, hepimizi gönül verdiği Cumhuriyet Halk Partisi’nin projeleri olmalı.

Öte yandan, diğer partilerden aday adayı olan, aday olan herkesi de bu ofiste ağırlamak isterim. Hizmet, Bodrum gibi dünyanın tanıdığı, bir markaya hizmet etmek olunca, burada yaşayan herkes bu hizmetten kendi payına sorumludur. Bu ofis, hepimizin sorumluluklarını yerine getirdiği bir çalışma ofisi olarak hizmet verecektir. Burada hep beraber yapılması gereken hizmetlere ilişkin projeler oluşturalım, sosyal belediyeciliğe parti olarak örnek bir oluşum içerisine girelim. Bu ofisin amacı sadece hizmet için proje üretmektir.

Geçmişi Bodrum’da 200 yıla dayanan bir ailenin ferdi olarak, gençlik yıllarından bu yana Yalıkavak Belediyesinde önce zabıta memuru, daha sonra zabıta amiri olarak görev aldım. İşin mutfağında uzun yıllar hizmet ettikten sonra, doğup büyüdüğüm, atalarımın toprağında, Yalıkavak’ta, 10 yılı aşkın bir süre belediye başkanlığı yaptım. Geçtiğimiz 5 yıldır da tüm Bodrum’a ve Bodrumlular için Belediye Meclis Üyesi olarak çalışmalarıma devam etmekteyim.

Bodrum’un sorunlarını bizzat yakından görmüş, çözümler üretme şansına da erişmiş bir Bodrum’lu olarak Bodrum’a ve Bodrumlulara her zaman olduğu gibi CHP çatısı altında, CHP ilkeleri doğrultusunda, yine Belediye Başkanı olarak hizmet etmeye talip olduğumu belirtmiştim.

Sadece belediyecilik bile başlı başına mücadele gerektiren bir hizmetler bütünüyken, özellikle son 16 yılda merkezi idare tarafından demokratik ve laik yaşam tarzımıza karşı yürütülen sistemli taarruz ve müdahaleler, belediyelerin hizmet vermelerini neredeyse imkansız bir görev haline dönüşmüştür.

Bu ofiste ürettiğimiz projelerle hedeflediğim tek şey, Bodrum’da yaşayanlardan duymak istediğim tek bir cümle var.

“İyi ki Bodrumluyum”, “İyi ki, Bodrum’a gelmişim.”, İyi ki Bodrum’da yaşıyorum” dedirtmek istiyorum.

Değerli Bodrumlular! Artık sadece Bodrum’da yaşama değil, Bodrum için yaşama vakti. Dilerim ki, yerel seçimlerin gerçekleşeceği günün akşamında, yine burada bir kez daha hep birlikte daha mutlu, daha umutlu bir Bodrum için çalışacağımızın sözünü birbirimize veririz.

Hepinize gösterdiğiniz ilgiden, verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ederim. Hepimize hayırlı olsun.“

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.