Bodrum Gündem

“Başarımı Görüyorum…”

“Başarımı Görüyorum…”

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Başarımı Görüyorum” projesi kapsamında öğrencilerin sınav kaygısını yenebilmeleri yapılan ortak sınavların analizleri okullara ulaştırıldı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak başlatılan proje kapsamında 2018-19 Eğitim, Öğretim yılının 1. Döneminde 24 dersten 12.282 öğrenciye eş zamanlı olarak ortak sınavlar yapılmış ve toplamda 39.885 adet sınav evrakı okunarak ayrıntılı analizler elde edilip okullara ulaştırıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada “tığımız “Başarımı Görüyorum” projemiz kapsamında öğrencilerimizin sınav kaygısını yenebilmeleri, başarı düzeylerini ve sınav motivasyonlarını arttırabilmeleri, zamanı doğru kullanma becerisi geliştirebilmeleri gibi hedeflerle ilçemiz bünyesindeki resmi ve özel tüm okullarda 4,5,6,7,8 ve 9. Sınıfların tamamında ilçe genelinde 2018-19 Eğitim, Öğretim yılının 1. Döneminde 24 dersten 12.282 öğrenciye eş zamanlı olarak ortak sınavlar yapılmış ve toplamda 39.885 adet sınav evrakı Müdürlüğümüzce oluşturulan ölçme ve değerlendirme merkezimizde okunmuş ve ayrıntılı analizler elde edilip okullarımıza ulaştırılmıştır.” Bilgisi yer aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.