Bodrum Gündem

Büyülü Klarnet Bodrum Mandalin Sahnesinde…

Büyülü Klarnet Bodrum Mandalin Sahnesinde…

Türkiye’nin klarnet sesi olan Hüsnü Şenlendirici 7 Aaralık Cuma gecesi Bodrum Mandalin’de sahne alıyBodrum varsa bizde varız…or…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Türkiye’nin en özel sanatçılarından birisi olarak kabul edilen, Klarnetin büyüsünü kendine has üslubuyla ülke sınırları dışında da geniş kitlelere ulaştıran ve Türkiye’nin klarnet sesi olan Hüsnü Şenlendirici, Bodrumlular ve hafta sonu Bodrum’a tatile gelenler için 7 Aralık Cuma gecesi Mandalin’de sahne alacak.

Bodrum Varsa Biz de Varız…

Bodrum Eğlence sektörünün önde gelen isimlerinden birisi olan ve “Bodrum’da kazandığını, Bodrum’a yatırım yapmak gereklidir…” ilkesi ile sadece yaz sezonunda değil kış sezonunda da mekanlarını açık tutan Atilla Serttaş “Bodrum’da eğlence ve konserler kışın da hız kesmiyor. Bizler Bodrum ekonomisine, çarşı esnafına yaz kış katkı sağlayabilmek, en azından Bodrum merkezinin her zaman hareketli olduğunu gösterebilmek için uğraş veriyoruz. Sadece söylemekle bu işler olmuyor. Bu nedenle ben de sadece elimi değil, vücudumun tamamını taşın altına koyuyorum. Çünkü herkes şunu bilmeli eğer Bodrum var ise, Bodrum markası var ise bizler varız…” dedi.

Kulaklara klarnetin büyülü sesini taşıyor…

Müzik dünyasının ustaları, eleştirmenleri, yapımcıları ve en önemlisi de müzikseverler Hüsnü Şenlendirici’yi; “Sanatçı kulaklara klarnetin büyülü sesini taşıyor. Şarkılar ve farklı müzik ustalarının klasikleşmiş eserleri Hüsnü Şenlendirici’nin nefesinde yeniden hayat buluyor…” şeklinde tanımlıyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.