Bodrum Gündem

Taner Uslu’nun Hizmet Aşkı Devam Ediyor…

Görevinden istifa eden Bodrum Belediye Başkan aday adayı Taner Uslu çalışmaları yerinde inceledi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı ve meclis üyesi Taner Uslu, başkan yardımcılığı görevinden istifa etmesine rağmen görevi başındayken başlayan çalışmaları yerinde inceledi.

Taner Uslu bugün sabah saatlerinde Çarşı Mahallesinde devam eden zemin düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Hilmi Uran Meydanı ve Dr. Alim Bey Caddesindeki çalışmaları inceleyen Uslu, Çarşı esnafıyla da sohbet ederek esnafın önerilerini dinledi. Vatandaşların ilgiyle karşıladığı Uslu, ” Görevimizden istifa ettik ancak hizmet aşkımız devam ediyor. Ekiplerimiz, yeni yıl öncesi çalışmaları bitirip Bodrum’u yeni yıla daha güzel bir görüntüyle kavuşturmak için çalışmaları en hızlı şekilde sürdürüyor” dedi.

Çalışmaları en ince ayrıntısına kadar inceleyen Taner Uslu, sabah yürüyüşüne çıkan vatandaşlarında ilgisiyle karşılaşırken kendileriyle de sohbet etti.

Yorumlar

  1. fikret karataş dedi ki:

    “İnersin gönül inersin” diye başlayıp attan iner….” diye devam eden bir söylem vardır. O gerçekleşecek ama bu siyaset öyle güçlü bir egoya neden oluyor ki insanlar nerede olduklarını unutturuyor.

  2. Bodrmlu dedi ki:

    Hizmet aşkıyla yaptıklarınız ortada hangi yüzle çıkacaksınız meydanlara yapamadıklarınız yapamıcaklarınızın ölçüsüdür