Bodrum Gündem

Tosun “Çalışmadan, Üretmeden Atatürkçü Olunamaz…” 

Tosun “Çalışmadan, Üretmeden Atatürkçü Olunamaz…” 

Mehmet Tosun “İYİ Parti olarak en önemli farkımız Atatürk’ün bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti Devletine çalışarak, üreterek sonuna kadar sahip çıkacağız.” sözleri ile dikkatleri üzerine çekti.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’un başarılı iş insanlarından Atilla Serttaş’ın İYİ Parti’den Bodrum Belediyesi Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusu yaptığı toplantıda konuşan İYİ Parti Mahalli idareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Bodrum’daki Yanlış Belediyeciliğe Mahkûm Değilsiniz
Başkan Mehmet Tosun, “Bodrum’daki yanlış belediyeciliğe mahkûm değilsiniz” diyerek, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü:  “Bizler Bodrum İYİ Parti teşkilatı olarak emin adımlarla çalışıyoruz. Bodrum’daki yanlış belediyeciliğe mahkûm değilsiniz. Asla ve asla sahipsiz ve seçeneksiz değilsiniz. Biz İYİ Parti olarak bir Bodrum fotoğrafı oluşturmaya çalışıyoruz. Bodrum’un doğasına denizine sahip çıkan, betonlaşmaya yenik düşmüş Bodrum’u 31 Mart’tan itibaren hayata geçecek şekilde; peyzajını, altyapısını yeniden düzenleyen, tarihine ve kültürüne sahip çıkan bir belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız. Bodrum’la ilgili ben de bir şeyler yapmak istiyorum, bir adım öne çıkıp inisiyatif almak istiyorum diyen hemşerilerimizi siyaset yapmaya, önümüzdeki yerel seçimlerde aday olmaya, aday adayı olmaya çağırıyoruz. Bu başvuru süreci 15 Aralık’ta sona eriyor. Bizler de sizlerden aldığımız güçle bir taraftan projelerimizi hazırlıyoruz, bir taraftan da Bodrum’u yönetecek nitelikli kadroları sandıkta seçenek olarak sizlere sunacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Atilla arkadaşımıza başarılar diliyorum. İyi ki varsınız. Bodrum hep birlikte iyi olacak, Türkiye’deki kentlerimiz, şehirlerimiz iyi olacak. Sonuçta da Türkiye iyi olacak.”

Çalışmadan, Üretmeden Atatürkçü Olunamaz
Konuşmasının devamında yaşanan sorunlara dikkat çeken Başkan Mehmet Tosun, 31 Mart’tan sonra doğayı denizi koruyan ve bütün hizmetlerin merkezine insanı alan bir anlayışla herkesin hayalindeki Bodrum’u gerçekleştireceklerini ifade ederek şunları söyledi;  “Bizler İYİ Partililer olarak Atatürk’ün bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti Devletine sonuna kadar sahip çıkacağız. Çalışarak üreterek Atatürkçü olacağız. Bizim İYİ Parti olarak en önemli farkımız bu. Çalışmadan, üretmeden Atatürkçü olunamaz. Eğer Atatürk bugün yaşamış olsaydı hepinizi kovalardı. Çünkü ona layık bir Türkiye’yi bugün göremiyoruz. Türkiye can çekişiyor, şehirlerimiz can çekişiyor. Bodrum Dünya markası diyoruz ama belediye hizmetlerinde maalesef ve maalesef 20 yıl geriden takip ediyoruz. Hayalimizdeki Bodrum’u, Cevat Şakir’in Bodrum’unu, Bodrum sevdalıların hayalindeki Bodrum’u 31 Mart’tan sonra projelerimizle, doğamızı denizimizi koruyarak ve bütün hizmetlerimizin merkezine insanımızı alarak gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Onursal İlçe Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ise İYİ Parti’nin Bodrum’a çok iyi bir kadro ile giriş yaptığını dile getirerek, “Bu ekibe güç kattığı için Atilla Serttaş ağabeyimize çok teşekkür ediyoruz. Bu katılımlar devam edecek. Biz geçmişte siyaset yaparken de, belediye başkanlığı yaparken de iyiliği temsil etmeye çalıştık. İyilikle anlattığımız şey de birleştirici olmak. Aldığımız sorumluluğu yerine getirmek. Biz, seçim döneminde sözler verip, daha sonra çaresizliklerle karşınıza çıkmayacağız. Devletin tüm makamları mazeret üretme makamları değil. Çözüm üretme makamları. Biz, verdiği oyun karşılığını hizmet olarak alamayan, yorulmuş insanlara umut olmaya gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.