Bodrum Gündem

Yalıkavaklı Dans Şampiyonu Cem Demir Balkondan Düşerek Öldü…

Yalıkavaklı Dans Şampiyonu Cem Demir Balkondan Düşerek Öldü…
Türkiye’nin 4 kez dans şampiyonu, Dünya Latin Dansları Şampiyonası’nda da salsa kategorisinde üçüncü olan Cem Demir, Adana’da kaldığı apartmanın 4’ncü katından düşerek öldü.
Bodrum Gündem Haber
Adana’da yayın yapan gazetelerden aldığımız bilgilere göre; Adana’da bir dans okulunun etkinliğinde sahneye çıkan 25 yaşındaki Cem Demir, daha sonra arkadaşlarıyla birlikte geceyi geçirmek için Çukurova İlçesi Mahfesığmaz Mahallesi Damar Arıkoğlu Bulvarı’ndaki bir apartmanın 4’üncü katındaki daireye gitti.
İddiaya göre, dairede bir süre arkadaşlarıyla sohbet eden Demir, balkona çıktı.
Arkadaşları Cem Demir’in düştüğünü dışarıdaki gürültülerden farketti…
Dairedekiler kısa süre sonra dışarıdan gelen sesler üzerine balkona çıkıp aşağıya baktıklarında Demir’i kanlar içinde yatarken görüp polise ve 112 Acil Servis’e haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, yaptığı kontrolde, şampiyon dansçının öldüğünü tespit etti. Demir’in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından ölüm nedeninin tespit edilmesi için otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Düştü mü, Yokas İntihar mı?
Kısa süre önce annesini kaybettiği öğrenilen dans şampiyonu Demir’in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Demir’in, balkondan kazayla mı düştüğü, intihar mı ettiği yoksa birileri tarafından aşağıya mı itildiği araştırılıyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.