Bodrum Gündem

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Bodrum Engelliler Sağlık Vakfını Ziyaret Etti…

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Bodrum Engelliler Sağlık Vakfını Ziyaret Etti…

Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlar Basketbol Süper Ligi 8. Haftasında Kırçiçeği Bodrum Basketbol ile karşılaşan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, kazandıkları maçın ardından soluğu Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nda aldılar.
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Ülker İnan, İlknur Özer, Atilla Serttaş’ın, ev sahipliği yaptığı ziyarete, Galatasaray’ın teknik ekibi ve basketbolcuların yanı sıra Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Cansever, Bodrum Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Fatih Efe, As Başkan Numan Balaban ve dernek üyeleri katıldı.
Ziyarette özel öğrenciler müzik aletleriyle ritim yapıp Galatasaray marşlarını söylediler. Özel öğrencilerin söylediği marşlar Galatasaray kafilesini çok mutlu etti. Galatasaraylı basketbolcular vakıf öğrencileri ile masa tenisi de oynadılar.
Galatasaray’a nazik ziyaretleri için teşekkür eden Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya ve kurum çalışanları ziyaretçilere vakfın faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.  Akkaya, “Özel öğrencilerimizin hayata ilişkin yeteneklerinin oluşması, günlük yaşam kalitelerinin yükselmesinin Vakıf misyonu olduğunu” bildirdi ve şöyle devam etti “Gerçek kahramanlar, bizlere her alanda destek veren, bizler için sürekli çabalayan gönüllülerimizdir…” dedi.

Galatasaray’ın oyuncusu İrem Naz Topuz ise “Burada bulunduğumuz için çok mutluyuz. Bu vakfın önemini burada çok daha iyi anladık. Çok verimli çalışmalar gerçekleştiriyorlar…” şeklinde konuştu.
Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ülker İnan, “Ben de çok heyecanlandım. Çocuklarımız da çok heyecanlandı. Ben onların heyecanını görünce çok mutlu oluyorum. Bu heyecanın onları uzun bir süre götüreceğini düşünüyorum. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz…” dedi.
Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerinden Atilla Serttaş da Sağlık Vakfının bütün Bodrumluların sahip çıkması gereken bir vakıf olduğuna işaret ederek, “İnşallah hem vakfımız hem de Bodrum için daha iyi günler olacak. Bir de kampanyamız var. Onu hatırlatmak istiyorum. TURKCELL için 4648, VODAFONE için de 4748’e BODRUM yazıp mesaj atarsanız vakfımıza en azından 5 TL katkı olur. Vakfımızın gerçekten ihtiyacı var. Çok seviniriz…” diye konuştu.
Vakıf müdürü İlknur Şengül de Türkiye’nin pek çok yerinden ziyaretçilerinin gelip vakfı gezdiğini ifade ederek, “Çocuklarımız böylece çok farklı insanlarla tanışmış oluyorlar. Tüm Türkiye’deki engelli bireylere kapımız açık. Gelip bütün etkinliklerimizden yararlanabilirler…” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.