Bodrum Gündem

Dibeklihan Kültür Ve Sanat Köyü’nde Tasarım Günleri Başlıyor…

Dibeklihan Kültür Ve Sanat Köyü’nde Tasarım Günleri Başlıyor…

Bodrum’da Yakaköy’de bulunan Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde, yeni yıla özel el emeği ürünlerin yer aldığı Tasarım Günleri 21 – 22 – 23 Aralık 2018 tarihlerinde Bodrumlularla buluşuyor.

Bodrum Gündem Haber

Tasarımcıların birbirinden özgün çalışmalarının sergileneceği ve satışa sunulacağı etkinlikte el emeğine verilen değer ön planda tutulurken ziyaretçilerinde keyifli günler geçirmesi hedefleniyor. Üç gün sürecek olan etkinlikte; birbirinden güzel tasarımlarıyla seramik sanatçılarının yanı sıra özel tasarım aydınlatmalar, mine işçiliği olan aksesuarlar, Anadolu kültürünü yansıtan ürünler, deri aksesuar ve takılar, el işçiliği çanlar, bakır ve gümüş işçiliği olan takı ve aksesuarlar, porselen özel yapım bebekler ve ahşap baskı resimlerden oluşan tasarımlar yer alacak. Bodrum Sağlık Vakfı ve Yakaköy Engelli Sevgi Sanat Atölyesi’nin ürünlerinin de yer aldığı Tasarım Günleri’nde Dibeklihan’da bulunan Ivır Zıvır, Gonca Şenocak Gümüş ve Takı Atölyesi, Zula Otantik Giyim ve Özlen Ayata Tasarım Atölyesi’de etkinlik boyunca açık olacak.

Sıcak şarap ve birbirinden güzel lezzetleri de bulabileceğiniz Tasarım Günleri, Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde bulunan Orhan Kemal Meydanı’nda müzik eşliğinde gerçekleşecek ve üç gün boyunca 10:00 – 17:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.