Bodrum Gündem

SON DAKİKA BODRUM!!! Bodrum Belediye Başkan Aday Adayları ile Kılıçdaroğlu Görüşmesi Tamamlandı…

SON DAKİKA BODRUM!!! Bodrum Belediye Başkan Aday Adayları ile Kılıçdaroğlu Görüşmesi Tamamlandı…

Bodrum Belediye Başkanlığı için aday adayı olan 8 isim ve CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil karahan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüler.

Fatih BOzoğlu/Bodrum Gündem 

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan ile yaptığımız telefon görüşmesini şu şekilde anlattı; “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Mehmet Kocadon’un Bodrum Belediye Başkanlığı için atamasının yapılacağını ve bu konuda Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban, Süleyman Girgin, Suat Özcan, Burak Erbay ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına atanan Osman Gürün’ün de görüşlerinin alınarak karar verileceğini söyledi. Bodrum Belediye Başkanlığına aday adayı olan arkadaşlarımızdan bazıları da kendine özgü görüşleri dile getirdiler. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgileri Bodrum’a döndüğümüzde kamuoyu ile paylaşacağım…”  

CHP Genel Merkezindeki kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Mehmet Kocadon’un Bodrum Belediye Başkanlığı için adaylığının kesinleştiği ifade ediliyor. Net açıklamanın önümüzdeki hafta başı itibarı ile yapılması bekleniyor.

Muğla Milletvekilleri ve Osman Gürün şu an itibarı ile Ankara’da görüşme halinde oldukları da aldığımız bilgiler arasında…

SON SÖZ: Bodrum politikasında hem CHP hem de İYİ Parti Cephesinde buradan çıkacak sonuca bağlı olarak önemli gelişmeler olacaktır. Bu konuda ki değerlendirmeleri ilerleyen günlerde yazmaya ve incelemeye devam edeceğiz…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.