Bodrum Gündem

Son Dakika Bodrum !!! CHP İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayları CHP Genel Merkezinde..

Son Dakika Bodrum !!! CHP İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayları CHP Genel Merkezinde..

CHP Bodrum İlçe Başkanı ve 8 Belediye Başkanı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüyorlar…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek üzere Ankara’ya giden, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, Bodrum belediye başkanlığı için aday adayı olan Taner Uslu, Ali Öztürk, Recai Seymen, Mustafa Saruhan, Ahmet Aras, Refik Ülgen, Mehmet Özalın, Kemal Güneri toplantı öncesinde Muğla ve Bodrum’a birlik, beraberlik ve barış mesajı verdi.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan “CHP genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısı ile Bodrum Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusu yapan 8 aday adayımız ve ben Ankara’ya geldik. Biraz sonra Bodrum Örgütümüzün görüşleri ile birlikte aday adaylarımız da kendi görüşlerini genel başkanımıza ileteceğiz. Bizler birlik, beraberlik ve barış içinde olmaya devam edeceğiz. Beklenenin aksine kavga ve kaostan uzak duracağımıza da inancım tamdır…” dedi.

Bodrum’a hizmet etmek için aday adaylık başvurusu yapan 8 CHP’li aday adayı hep birlikte olduklarını gösteren bir fotoğraf çektirdiler. Fotoğrafta sekiz başkan adayının da morallerinin oldukça yüksek ve rahat olduğu görülüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.