Bodrum Gündem

Ahmet Anıl Askerlerin Omuzlarında Toprağa Verildi…

Bodrum Bahçeşehir Koleji Müdürü Barış Anıl ile Özgür ve Umut’un babaları, E.Eğitimci ve Siyasetçi Hüseyin Anıl’ın ağabeyi, geçmiş dönem Bodrum belediye Başkanı Tuğrul Acar’ın da kuzeni olan Ahmet Anıl toprağa verildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un tanınmış ve sevilen isimlerinden biri olan, çocuklarının adını Umut, Özgür ve Barış koyan Türk Askeri E. Başçavuş Ahmet Anıl çağımızın amansız hastalığına yakalanmış ve uzun bir süredir tedavi görmekteydi. Son aylarda durumu iyice kötüleşen Anıl, 19 Aralık günü yapılan tüm müdahalelere karşın yaşam mücadelesini kaybetti.

Ahmet Anıl’ın Türk Bayrağına sarılı tabutu askerler tarafından evinden alınarak Yeniköy Camiine getirildi.

Cenaze törenine yoğun bir katılım vardı. Geçmiş dönem CHP Milletvekili ve Muğlalı Halk Ozanı Tolga Çandar, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adayları Taner Uslu, Ali Öztürk, Recai Seymen, Mustafa Saruhan, Ahmet Aras, Kemal Güneri, Mehmet Özalın, Refik Ülgen, İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, geçmiş dönem Bodrum Belediye Başkanı ve Ahmet Anıl’ın kuzeni Tuğrul Acar, Bodrum Muhasebeciler ve Muşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan, Bodrum’un eski tüfek solcuları, iş insanları, eğitimciler, dostları ve ailesi katıldı.

Yakın bir süre önce ameliyat olan ve ayakta durmakta zorluk çeken Bodrum Bahçeşehir Koleji Müdürü Barış Anıl babasının Türk bayrağına sarılı tabutunu kucaklayarak ona veda etti. Askerlerin ve sevenlerinin omuzlarında cenaze aracına kadar taşınan Ahmet Anılın cenazesi Karaburgaz mezarlığına getirildi. E. Başçavuş Ahmet Anıl cenaze namazının kılınmasının ardından Gümbet Karaburgaz Mezarlığında toprağa verildi.

Ağabeyini kaybetmenin acısını yaşayan Gazeteci E.Eğitimci ve siyasetçi Hüseyin Anıl ve Ahmet Anıl’ın evlatları mezarlıkta ve sonrasında da evlerinde taziyeleri kabul etti.

Yorumlar

  1. fikret karataş dedi ki:

    EVDİĞİMİZ BİR ESKİ DOST DAHA YİTMİŞ HABERİMİZ OLMADI. RAHMET VE MEKANININ CENNET OLMASINI DİLİYORUM. EFRAD-I AİLESİNİN BAŞI SAĞ OLSUN!