Bodrum Gündem

Milas’ta 2018 Yılının Bininci Nikâhını Başkan Muhammet Tokat Kıydı…

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonunda binci nikah heyecanı yaşandı. Aile Danışmanı Berna Ayaz tarafından çiftlere verilen ‘evlilik öncesi danışmanlık hizmeti’ katılım belgeleri de Başkan Tokat tarafından takdim edildi. 

Bodrum Gündem Haber

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,  Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonunda 2018 yılı içerisinde kıyılan 1000’inci nikaha katıldı. Seçil Cezayir & İdris Çelik çiftini mutlu gününde yalnız bırakmayan Başkan Tokat, çiftin nikahını kıydı ve genç çifte bir ömür boyu mutluluk dilerken; fikri hür, vicdanı hür ve özgür bireyler yetiştirmeleri temennisinde bulundu.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen 2018 yılının 1000’nci nikâhında genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileyen Başkan Muhammet Tokat şunları söyledi:

“Bugün bizim için çok tatlı ve özel bir gün… Milas Belediyesi olarak bugün burada 1000’nci nikâhımızı kıymak için bulunuyoruz. Görevli arkadaşlarımız 1000’nci nikâha yaklaştığımızı bana ilettiklerinde, bunun seçilen kişilere denk gelmesi için hazırlık ya da hizalama yapmadan kime denk geliyorsa 1000’nci nikâhı törenle kıyalım diye aramızda konuştuk. Seçil Cezayir & İdris Çelik çiftimize kısmet oldu. Bu nikâh bir törenle yine kıyılacaktı ama 1000’nci nikah olması nedeniyle özel bir anlam ve nitelik katmak için burada bizler de hazırlığa dâhil olup mini bir tören hazırladık. Bu nikâhı ben kendim kıymayı çok arzuladım ve bugün bunu gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum…”

‘Evlilik Öncesi Danışmanlık Hizmeti’ Verildi…

Toplumumuzun sağlam temeller üzerinde oluşması ve mutlu, huzurlu gelecekler için mutlaka sağlam evlilik müesseselerine ihtiyacımız var diyen Başkan Tokat ayrıca Milas Belediyesi olarak 1,5 yıl önce başlattığımız ‘Bir Yastıkta Bir Ömür’ projesi kapsamında 480 aileye evlilik öncesi danışmanlık hizmeti verildiğini de belirtti.

Başkan Tokat yaptığı konuşmanın ardından Seçil Cezayir & İdris Çelik çiftini nikâhını kıydı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; genç çifte evlilik cüzdanlarını teslim ettikten sonra, Milas Belediyesi olarak 1000’nci nikâh kıyılan Cezayir ve Çelik çiftine bir çeyrek altın, bir çiçek ve bir de ‘Bir Yastıkta Bir Ömür’ projesinin simgesi olan yastığı hediye etti.

Aile Danışmanı Berna Ayaz tarafından çiftlere verilen ‘Evlilik Öncesi Danışmanlık Hizmeti’ katılım belgeleri de Başkan Tokat tarafından takdim edildi. Nikâh töreni, şahitler ve Milas Belediyesi Evlendirme Memuru Av. Zeki Çetinkaya, Evlendirme Memurluğu Personeli Mustafa Uyar ve Aile Danışmanı Berna Ayaz ile birlikte çekilen fotoğrafla son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.