Bodrum Gündem

Bodrumlu İş İnsanları Hem Eğlendi, Hem de Siyaset Konuştu…

Bodrum Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği(BESİAD) tarafından yedi yıldan bu yana düzenlenen 2018 Yeni Yıl Sokak Partisinde iş insanları hem eğlendi hem de yerel seçimler ve siyaset konuştu…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’un en etkili, projeleri ve görüşleri ile her zaman ses getiren sivil toplum örgütü olan Bodrum Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği(BESİAD) tarafından yedi yıldan bu yana düzenlenen Yeni Yıl Sokak Partisi, OASİS AVM’de kalabalık bir katılımla gerçekleşti. Renkli görüntülerin yaşandığı BESİAD Sokak Partisinde eğlencenin yanı sıra siyaset yine ön plandaydı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte, CHP’den Bodrum Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olan, bu konudaki iddiasını ve mücadelesini hala sürdüren Taner Uslu ve Recai Seymen, İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, İYİ Parti’nin meclis Üyeliği için açıkladığı iddialı isimler Mehmet Onur Şahbaz ve Atilla Serttaş, MHP Bodrum İlçe Teşkilatının önde gelen isimlerinden ve son dönemdeki sessiz duruşu ile nasıl bir siyasi manevra yapacağı merakla beklenen Asım Başaran, BESİAD üyeleri ve BESİAD Yeni Yıl Sokak Partisine davetli seçkin konuklar saat 21:00’de başlayan etkinlik boyunca hem eğlendi hem de Bodrum Gündemi’ne dair sohbetler ederek görüş alışverişinde bulundu.

Çita Yükseldi…

Geçtiğimiz ay yapılan Genel Kurulda bir dönem ara verdikten sonra ikinci kez başkanlığa BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Engin Ali Kaplan, bu organizasyonu hazırlayan komiteye ve emeği geçenlere  teşekkür ederek; “Komitemiz gerçekten kılı kırk yardılar. İnce elediler, sık dokudular. Çıtayı da yükselttiler. Bundan sonra bunun altına düşmememiz lazım. Oasis AVM’ye, Genel Koordinatörü Mazhar Vardar’a bize sunduğu fırsatlar için yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Siz değerli misafirlerimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Organizasyonumuzun güçlü bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan değerli sponsorlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. 2019 yılının güzel ülkemize, Bodrum’a, bütün insanlığa sağlık, mutluluk, refah, güzellikler getirmesini diliyorum…” dedi.
Başkan Kocadon’dan Yine Manalı Mesaj…

Engin Kaplan katılımcılara seslenmesi için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u davet etti. Başkan Kocadon “2018’in son günlerinde şu güzel atmosferi yakalayabilmek, insanların gülümsediğini hissedebilmek benim için çok önem taşır. Bu görüntüyü sağlayan işadamlarımıza, yönetim kurulumuza, tabi ki Oasisimize, Mazhar Bey’e ve Çarmıklı Ailesi’ne ve hepinize bir defa daha teşekkür ediyorum. 2019’un hırslarımızın mantığımızın önüne geçmeyen, sevgimizi hoşgörümüzü daha da arttıran, birlik beraberliğimizin bozulmayacağı, sağlıklı ve bunu özellikle belirtmek istiyorum; huzurlu bir yıl olmasını diliyorum…” şeklinde konuştu.

Sucuk Ekmek ve Çeşitli İçkiler İkram Edildi…

BESİAD’ın artık gelenekselleşen Yeni Yıl Sokak Partisinde sucuk ekmek, hamburger ve çeşitli içecekler ikram edilirken, her yıl olduğu gibi çekiliş yapıldı ve birbirinden değerli hediyeler de sahiplerini buldu. Bütün bunlara ek olarak sokakta kestane kebabı da ikram edildi.

Sokakta Müzik ve Dans Ziyafeti…
Ata konseri ile başlayan ve ardından Akcan Akdağ ve Cana Cankaya’nın canlı performansıyla devam eden gecede, gençlerin dans gösterisi beğeni ile izlendi. Bodrum belediye Başkanı Mehmet Kocadon genç dansçılardan birisinin Bodrum siyasetinin önde gelen isimlerinden Kerim Cangır’ın kızı olduğunu öğrenince de, eşi Hülya Kocadon ile birlikte Kerim Cangır’ın yanına gelerek tebrik ettiler.

Başkan Kocadon etkinlikten ayrılırken Bodrum Sağlık Vakfı’nın stantına da uğrayarak el işi göz nuru çeşitli hediyeliklerden satın alarak vakfa katkıda bulundu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.