Bodrum Gündem

Bodrum Marmara Koleji “Kardeşim Üşümesin” Projesi…

Bodrum Marmara Koleji “Kardeşim Üşümesin” Projesi…

        Bodrum Marmara Koleji Ortaokulu 2018-2019 eğitim öğretim yılında “Kardeşim Üşümesin”  etkinliğini gerçekleştirdi. Bodrum Marmara Koleji Okul Aile Birliği ve  8.sınıf öğrencileri ile ortaklaşa yapılan etkinlikte kardeş okul olarak seçilen  Milas-Söğütçük İlkokulu öğrencileri  ile biraraya geldiler.

Bodrum Gündem Haber

26 Aralık Çarşamba günü Marmara Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Oya Sakız liderliğinde Ortaokul Müdürü Hatice Orman, Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Özsu ve 8.sınıf öğrencileri Söğütçük İlkokulu’nu ziyaret ederek köydeki ilkokulda 4 sınıf bir arada eğitim gören kardeşlerinin yeni yılını kutladılar. Küçük kardeşleri için almış oldukları hediyeleri vererek, yeni yıl ile ilgili güzel dileklerini ilettiler, onlarla oyunlar oynadılar. Söğütçük İlkokulu öğrencileri de Marmara Ortaokulu öğrencilerine yazdıkları yeni yıl dileklerini ve kendi yaptıkları resimlerini sundular.

Marmara Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Oya Sakız, Marmara Eğitim Kurumları olarak yaşadığı çevreye duyarlı ve paylaşmayı bilen öğrenciler yetiştirmek, köy okullarımızın imkanlarını geliştirmek   farkındalık yaratmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirtti. Okul Aile Birliği Başkanı Pelin Dirin ise kardeş okul olarak seçtikleri Söğütçük İlkokulu’nu maddi ve manevi olarak desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.