Bodrum Gündem

İbrahim Tatlıses Kır Sofrasında…

İbrahim Tatlıses Kır Sofrasında…

Çamlık Mahallesinde bulunan Kır Sofrası ünlüleri ağırlamaya devam ediyor. Kır Sofrasının son konuğu İbrahim Tatlıses oldu.  

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’da otantik kahvaltı deyince akla gelen ilk isimler arasında yer alan Kır Sofrası Restaurant, ünlü ses sanatçısı İbrahim Tatlıses’i 2. Defa mekanlarında misafir ettiler.

Kır Sofrasında daha önce de kahvaltı yapan Tatlıses, kahvaltıda servis edilen ürünlerden ve hizmetten son derece memnun kaldı. İkinci gelişinde de Kır Sofrasından memnun ayrılan İbrahim Tatlıses ve beraberindekiler mekan ve işletmecileri Ayşe &Mehmet Kahraman çiftine övgü dolu cümlelerle teşekkür ettiler.

Kır Sofrası işletmecilerinden Ayşe Kahraman, Türkiye için önemli bir sanatçı olan İbrahim Tatlıses’i ikinci defa misafir etmekten son derece memnun olduklarını belirtirken “İbrahim beyin kahvaltıda Kır Sofrasını ikinci kez seçmesinden son derece mutluyuz. Bir aile işletmesi olan mekanımızda ürünlerimizin tamamına yakınını kendi köyümüz ve köylümüzden temin ediyoruz. Bu da hem lezzet hem de kalitede farklılık yaratıyor. Kır Sofrasındaki tüm misafirlerimize İbrahim Tatlıses’e ikram ettiğimiz ürünlerin aynısını servis ediyoruz. Her misafirimiz bizim için çok değerlidir. İbrahim bey mekanımızdan memnun ayrılırken yine geleceğini ifade etti. Kendisine Kır Sofrasını tercih ettiği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İbrahim Tatlıses ve beraberindekiler kahvaltı için geldikleri Kır Sofrasında yaklaşık 3 saat kaldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.