Bodrum Gündem

SON DAKİKA!!! Bodrum Aday Adayları CHP Genel Merkezinde…

SON DAKİKA!!! Bodrum Aday Adayları CHP Genel Merkezinde…

Bodrum Belediye Başkan aday adaylarından dört isim Ankara’da CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile bir araya geldi. Görüşmede aday adaylık sürecin devam ettiği ifade edilirken, Mehmet Tosun’un adaylığı ile ilgili ilginç değerlendirmeler yapılmış…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem ÖZEL

Bodrum Belediye Başkan adaylığı için belirsizlik sürerken, CHP genel Merkezini ziyaret eden Bodrum Belediye başkan Aday adayları Ali Öztürk, Recai Seymen, Ahmet Aras ve Mustafa Saruhan CHP Genel Başkanı Seyit Torun’a adaylık süreçlerinin ve mücadelelerinin sürdüğünü bildirdiler.

Adaylık sürecini hala devam ettiğini ve özellikle Bodrum Belediye Başkanı adayının sandık konularak belirlenmesi yönünde görüş birliği olduğu da ifade edildi.
Bodrum Gündem’e özel açıklama yapan Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Ali Öztürk “Buraya geliş amacımız sürecin ne olduğunu dair genel merkezden bilgi almaktı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Seyit Torun ile bir araya geldik. Aday adaylık sürecinin devam ettiğini ve hepimizin de bölgemizde çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü söyledik. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun’a Bodrum’da olup bitenleri bütün açıklığı ile anlattık. O da dikkatle bizi dinledi ve notlarını aldı. Birlik ve beraberliğin devam etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi…”

Mehmet Tosun ve İYİ Parti ittifakı ile ilgili bir konuşma oldu mu? şeklindeki sorumuza Ali Öztürk şu yanıtı verdi; “Mehmet Tosun ile ilgili olarak billboard ve haber bültenlerinde ısrarla aday olduğu vurgusunu yaptığını ve böyle bir algı yarattığını söyledik. Bununla ilgili billboard fotoğraflarını ve haber bültenlerini de Genel Başkan Yardımcımıza ilettik…” dedi.

CHP genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun buna nasıl bir tepki verdi?

“Çok ilginç buldu. Bir algı operasyonu yapıyorlar dedi. Başka da bir şey söylemedi…”

Mehmet Kocadon’un adaylığı ile ilgili ne konuşuldu?

“Hiçbir şey konuşulmadı. Görüşmemizde Mehmet Kocadon ile ilgili ne biz ne de Genel Başkan Yardımcımız bir şey söylemedi. Mehmet Kocadon’un isimi hiçbir şekilde geçmedi…”

Sandık konusunda konuşuldu mu?

“Bu konuda her birimizin sandıktan yana olduğumuzu net bir şekilde dile getirdik. Bodrum örgütünün de sandık konusunda istekli olduğunu, eğer sandık konulursa örgütümüzün şimdikinden çok daha coşkulu, inançlı ve geleceğe güvenle bakacağını da ifade ettik…”

Ali Öztürk son olarak; bu süreci dört aday adayı olarak devam ettirdiklerini, sürecin de bir an önce sonuçlandırılmasının hem CHP açısından, hem de Bodrum açısından çok önemli olduğunu ifade ettiklerini söyleyerek açıklamasını tamamladı.

Bu görüşmenin ardından yarın gerçekleşmesi beklenen Parti Meclisinde Bodrum için nasıl bir sonuç çıkacağı merak edilirken, CHP Bodrum ilçe Başkanı Halil Karahan’ın da bu gün itibarı ile Genel merkeze gideceği aldığımız bilgiler arasında. Başından beri sandık konusunda ısrarını sürdüren Başkan Karahan’ın da CHP Genel Başkan Yardımcıları ile görüşmesinin ardından, Bodrum’da bir basın toplantısı yapılarak kamuoyunun bilgilendirilmesi bekleniyor.

Yorumlar

  1. Başar Münir dedi ki:

    Amma da uzattılar işi yahu.. Bezdirdiler artık.. Amaç da bu galiba..