Bodrum Gündem

Yıllar Sonra Yeniden Gümbet Muhtarlığına Aday Oldu…

Yıllar Sonra Yeniden Gümbet Muhtarlığına Aday Oldu…

31 Martta yapılacak yerel seçimler öncesi Bodrum’da muhtar adaylarıda yavaş yavaş adaylıklarını açıklamaya başladı.

Bodrum Gündem Haber

Yarımadanın Dünyaca ünlü eğlence merkezlerine ve turistik tesislerine sahip Gümbet Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıklayan Feridun Mehmet Özsert, “Yapılacak çok işimiz var” dedi.
Evli ve iki çocuk babası Feridun Mehmet Özsert, geçmiş yıllarda bir dönem yine Gümbet Mahallesi Muhtarlığı yapmış ardından bir dönemde belediye meclis üyeliği yapmıştı. 1986 Yılından bu yana Gümnbet’te turizmin önemnli isimlerinden biri olan Özsert, aynı zamanda Gümbet Turizm Çevre ve Kültür Varlıklarını Koruma ve Geliştirme Derneği (GÜÇDER) başkan yardımcılığı görevini yürütüyor.
Gümbet Mahallesi muhtar adayı olmasının nedenini Gümbet’i eski günlerine döndürmek olduğunu belirten Özsert, adaylık açıklamasında şunları söyledi;
“Bodrum’da turizmin en canlı olduğu bölge Gümbet’tir ve ben de burda 86 yılından bu yana turizmle uğraşıyorum. nDerneğimizie gelen çok sayıda şikayetin bir çoğunun çözüme ulaşamaması ve çevremdeki işletmecilker ve mahalle halkının istekleri üzerine, doğup büyüdüğüm topraklara hizmet etmek için aday oldum. Mahallemizde yapılacak çok iş var. Bazılarından bahsedecek olursak, sahil yolu ile ilgili projelerimiz, ana caddeler dışında ara sokakların çevre düzenlemesi, yardıma muhtac mahalle sakinlerinin tespit edilerek resmi kurum ve stk’lardan destek alınması gibi bir çok projemiz var. Ayrıca turizm sezonunda farklı ülkelerden gelen bir çok misafirimizin destek alacağı bir turizm ofisinide hayata geçirmek için tüm kurumlarla iletişime geçeceğim. Bu yaşıma kadar 24 ülkedeki turizm destinasyonlarının hepsini gezdim ve neler yapıldığını inceledim. Yapılan güzel işler var ancak yapılması gereken çok işimiz var. Muhtarların görevleri bellidir ancak ben burdaki sorunları hem belediyemizle, hem kaymakamlığımızla, hem de diğer tüm kurumlarla ortak hareket ederek çözmek için aday oldum. Önümüzdeki günlerde azalarımla bir toplantı daha gerçekleştireceğiz. Şimdiden, önümüzdeki seçimlerin herkes için güzellikler getirmesini diliyorum.”
Gümbet’in ilk gece kulübü işletmeciliğinide yapan Feridun Mehmet Özsert, 2002 yılından bu yana restoran işletmeciliği yapıyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.