Bodrum Gündem

“Çevre Koruyucuları” 9 Okula Atatürk Resmi Kazandırdı..  

Emekli Öğretmen Hafize Özçeri’nin önderliğinde hayata geçirilen “Çevre Koruyucuları” kitabının gelirleri ile 8 okula 1 metreye 2 metre boyutunda  çerçeveli Atatürk resmi hediye edildi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulunda 2016/2017 yılları arasında 4F sınıfı öğretmeni iken öğrencilerine önderlik yaparak “Çevre Koruyucuları” bir kitap oluşmasına önderlik eden sınıf öğretmen Hafize Özçeri’nin projesi meyvelerini vermeye devam ediyor.

4 F sınıfının mezuniyetinin ardından emekli olan Hafize Özçeri, devam eden kitap satışlarından elde edilen gelirle yarımadadaki 8 okula 1 metreye 2 metre ebadında çerçeveli 8 resim ve bir anaokuluna da dev boyutta bir Atatürk ve Türk Bayrağı hediye etti.

Hafise Özçeri’nin rehberliğinde 2016-2017 eğitim öğretim döneminde 4/F sınıfında eğitim gören 34 öğrenci tarafından hazırlanan “Çevre Koruyucuları” adlı kitapla hem kendi okullarındaki hem de diğer okullardaki öğrencilerin çevre bilincini artırmak ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için başlatılan projeden elde edilen gelirle Güler- Mustafa Kızılağaç İlkokulu, Hüseyin Turgut Karabağlı Ortaokulu, Merkez Turgutreis Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Mahinur-Cemal Uslu Ortaokulu, Atatürk İlkokulu, Hüseyin Boyacı İlkokulu, Bilim Sanat Merkezi (Konacık)’ne çerçeveli Atatürk resmi, Mustafa-Gülsiye Külcü Anaokulu’na da dev boyutta Atatürk posteri ve Türk bayrağı hediye edildi.

Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu müdürü Cemil Göğercin, emekli öğretmen Hafize Özçeri tarafından teslimatları gerçekleştirilen çerçeve ve posterlerin  4/F sınıfından unutulmaz ve gurur verici  bir anı olarak kalmasından mutlu olduklarını belirterek “Hem biz ve çocuklarımız adına hem de Hafise hanım adına son derece kıvanç duyduğumu belirtmek istiyorum. Bir kez daha bize ve çocuklarımıza kattıkları adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.