Bodrum Gündem

Bodrum’da Eğlence Yaşamı Tüm Hızı İle Devam Ediyor…

Bodrum’da Eğlence Yaşamı Tüm Hızı İle Devam Ediyor…

Bodrum’da sadece yaz aylarında değil, kış aylarında da yaşam ve eğlence sürüyor anlayışını sürdüren Kule Rock City, 16 Ocak Çarşamba günü “New Classics” gecesi gerçekleşecek ve 18 Ocak Cuma günü de Rubato sahne alacak.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’un eğlence hayatı kış aylarında da devam ediyor. Eğlence sektörünün en önemli markalarından birisi olarak kabul edilen Kule Rock City’de “New Classics” gecesi gerçekleşirken, 18 Ocak Cuma günü de Rubato sahne alacak.

New Classics With Genco

Bodrum’da, 2006 yılından bugüne rock müziğin kalesi haline gelen Kule Rock City, kış etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. 16 Ocak Çarşamba “New Classics” gecesi ile DJ kabininde Genco Coçar, en sevilen rock şarkıların en iyi coverlarını sizler için çalıyor. Müziğe doyacağınız bu gecede en sevdiğiniz rock şarkıları bir de böyle dinleyin.

Rubato, 18 Ocak Cuma günü Mandalin Sahnesinde’de!
Sezen Aksu ile 14 sene birlikte sahne alan Özer Arkun, Fatih Ahıskalı, Eralp Görgün ve Göksun Çavdar’ın kurduğun Rubato grubunun adı Ritmik Özgürlük anlamına gelir.
Bu özgün anlayışla 2 albüm yayımlayan Rubato’nun repertuvarında, Anadolu Ezgileri, Modern Arabesk, Türk Pop müziğinin melodi açısından en seçkin eserleri ve daha neler neler var. Kendi anlayışlarıyla cover’ladığı şarkıların yanı sıra kendi eserlerini de seslendiren Rubato’nun en önemli özelliği ise Efkar dozu çok yüksek ama bir o kadar da eğlenceli olması.
2016 da Sony Müzik etiketiyle çıkan ikinci albümleri “İKİ” ile geniş bir kitleye ulaşan Rubato ilk video kliplerini, Şebnem Ferah’a ait “Yağmurlar” şarkısına çekmiştir. İkinci klipleri ise bir Burhan Bayar şarkısı olan “ Yıkılmışım Ben “ olmuştur. Ve hemen arkasından da sözü Sıla müziği ise grubun telli babası Fatih Ahıskalı’ya ait “Beter” şarkısına klip çekmişlerdir ve şu sıralar bu klip müzik kanallarında dönmektedir.
Hüsnü Arkan ile yaptıkları “Kırık Hava” düeti oldukça dikkat çekmiş ve müzikseverlerden tam not almıştır. Rubato grubunun elemanlarının her biri şimdiye kadar binlerce albümde yer almış üst seviye stüdyo müzisyenleridir. Dinlediğiniz her şarkıda muhakkak bir Rubato elemanının parmağı vardır.
Fatih Ahıskalı: Ud, Cümbüş, Gitar, Solo Vokal
Özer Arkun: Viyolonsel, Solo Vokal
Göksun Çavdar: Klarnet, Bas Klarnet, Saksafon, Vokal
Eralp Görgün: Bas gitar, Vokal

Berna Öztürk Kule Rock City’de…

Berna Öztürk, 28 Mart 1984 tarihinde İstanbul‘da doğdu. Liseyi Özel Ayazağa Işık lisesinde bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Televizyon, sinema ve tiyatro çalışmalarını i ifade edeceği yolu müzik olarak belirlemiş ve 1999 yılında başladığı DJ’lik hayatına 2001‘den itibaren profesyonel olarak devam etmiştir.

Berna Öztürk, Almanya, Hollanda, İngiltere, Filipinler, Mısır, Tayland, İsviçre başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde sayısız performanslar gerçekleştiren, Türkiye’nin en tanınmış DJ’lerindendir.

2001 yılından bu yana İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok şehrinde ve yurt dışında birçok organizasyonda performans gösteren Berna Öztürk izleyenlerin ve dinleyenlerin büyük beğenisini de toplamayı başarmıştır.

19 Ocak Cumartesi Gecesi Dj Kabininde yer alacak olan Berna Öztürk , dinleyicilerine eğlenceli bir gece yaşatacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.