Bodrum Gündem

Milas ve Bodrum’da Yağan Şiddetli Dolu Hayatı Olumsuz Etkiliyor…

Bodrum Mumcular Milas sınırında yer alan Meşelik’te yağan dolu bölgeyi beyaza boyadı. Çevre sakinleri kardan adam yerine, bu sefer dolu adam yaptılar.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Fotoğraf: Özkan Özbek

Bodrum’un Mumcular Mahallesi ile Milas’ın Meşelik Mahallesinde kısa süreli ve çok şiddetli bir şekilde yağan dolu bölge beyaza büründü. Meşelik Mumcular yol üzerinde yer alan Mermer Deposu çalışanları şiddetli dolu yağışının ardından “Dolu Adam” yaptılar.

Son dönemde Bodrum merkezde de yoğun dolu yağışları meydana geliyor. Bodrumlular çok uzun zamandır böylesine etkili dolu yağmadığını ifade ederken, küresel mevsim değişikliklerinin Bodrum’da olumsuz etkilerinin her yıl daha da arttığına dikkat çekiyorlar.

Bodrum belediyesi Alt ve Üst Yapı Çalışmalarında Aksamalar Oluyor…

Diğer yandan gün içinde şiddetli yağmur ve fırtına yaşamı olumsuz etkiliyor. Birkaç balıkçı teknesinin battığı haberleri gelirken, Bodrum Belediyesinin alt ve üst yapı çalışmaları da durma noktasına geldi. Bodrum Belediyesinin alt ve üst yapı çalışmalarının sürdüğü Caferpaşa Caddesi, Hilmi Uran Meydanı, Kale Caddesinde olumsuz hava şartları nedeni ile aksamalar oluyor.

Sürücüler ve yurttaşların zaman zaman zor anlar yaşıyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.