Bodrum Gündem

Müdavim Açılıyor, Gelin, Keyifini Birlikte Sürelim…

Müdavim Açılıyor, Gelin, Keyifini Birlikte Sürelim…

Fikret Kızılok’un şarkılarında ilham aldıgı, Dünyanın çevresini “Kısmet” isimli yelkenlisiyle dolaşan ilk Türk Denizcisi Sadun Boro’nun evini, yaptığı tadilatla sımsıcak bir atmosfer yarattık. Bodrum Barlar Sokağı olarak bilinen Cumhuriyet Caddesine kazandırdığmız “Müdavim” adını verdiğimiz mekanımızda Bodrum’da olmayanı hayata geçirmeye çalıştık.

Bir tarafında neredeyse 600 yaşında, Rodos şövalyelerinden Bodrum’a miras kalmış, muhteşem heybetiyle Bodrum Kalesi. Karşınızda ise sonsuzluğuyla ve güzelliğiyle Halikarnas Balıkçısına ilham vermiş, balıkçılara süngercilere ve denizcilere ev sahipliği yapmış engin mavi sularıyla Bodrum Denizi. Dilerseniz güneşin, kumsalın ve denizin tadını çıkarabileceğiniz, dilerseniz tarihi bir Bodrum Evi’nin atmosferinde huzur bulabileceğiniz, Bodrum lezzetlerinin Ege mutfağı ile harmanlandığı  bir yer hazırladık siz değerli dostlarımız için.

Yöremize özgü Ege ot çeşitlerimiz, zeytinyağlı eşsiz mezelerimiz, mis gibi deniz kokan ara sıcaklarımızı sizler için bir araya getirdik.

Dünyanın çevresini “Kısmet” isimli yelkenlisiyle dolaşan ilk Türk Denizcisi Sadun Boro’nun evi ve daha sonrasında Fikret Kızılok’un şarkılarında ilham aldığı mekânımızın açılışında siz değerli dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Tarih:             01.02.2019

Saat               17.00 – 19.00

Yer:                Cumhuriyet Cd. Çarşı Mh. No:46/1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.