Bodrum Gündem

Genel Başkan Kılıçdaroğlu Atama ve Değiştirme Yetkisini Aldı… (BODRUM HALA BELLİ DEĞİL)

Genel Başkan Kılıçdaroğlu Atama ve Değiştirme Yetkisini Aldı… (BODRUM HALA BELLİ DEĞİL)

Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili en doğru ve güvenilir haberlerin yayınlandığı Gerçek Gündem’in son dakika olarak verdiği habere göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkan adaylarının belirlenmesi ve belirlenen belediye başkanlarının değiştirilmesi konusunda Parti Meclisi’nden yetki aldı.

Bodrum Gündem Haber

CHP’de bugün belediye başkan adaylarının belirlenmesi noktasında CHP MYK ve CHP PM, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.

Belediye başkan adayı olarak düşünülen isimler CHP MYK’dan sorunsuz bir şekilde geçti.

KILIÇDAROĞLU’NDAN ‘YETKİ’ HAMLESİ…

Daha sonra ise CHP PM’de yaşanan aday tartışmaları üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan flaş bir hamle geldi.

CHP’de belediye başkan adaylarının belirlenmesi ve gösterilen belediye başkan adaylarının değiştirilmesi ilişkin yetki CHP PM’de oylandı.

43 KABUL OY…

Yapılan PM oylamasında verilmek istenen yetkiye ilişkin 43 kabul, 14 ret ve 1 çekimser oy kullanıldı.

KILIÇDAROĞLU, AÇIKLANAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI DA DEĞİŞTİREBİLECEK…

Böylece CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin belli olmayan belediye başkan adaylarının belirlenmesi ve daha önce açıklanan belediye başkan adaylarının değiştirilmesi dahil geniş bir yetkiyi almış oldu.

CHP’de bugün açıklanan belediye başkan adaylarının dışında en çok merak edilen yerler ise şöyleydi; İzmir’in Bayraklı ilçesi, İstanbul’un Maltepe ve Silivri ilçeleri, Muğla’nın Bodrum ilçesi.

Yorumlar

  1. sencer kaygusuzer dedi ki:

    KOCADON seçimi BODUM kalesinin düşmesi demektir.Kale
    komutanları hesabını verecektir