Bodrum Gündem

Kışın da Eğlencenin Adresi Bodrum Kule ve Mandalin Sahnesi…

Kışın da Eğlencenin Adresi Bodrum Kule ve Mandalin Sahnesi…

Mandalin ve Kule Bodrum eğlence sektörünün en önde gelen iki markası. Bodrum’da 12 ay turizm için elini taşın altına koyarak, işletmelerini 12 ay boyunca açık tutan iş insanı Atilla Serttaş ve ekibi Bodrum’da eğlencenin yaz kış devam ettiğini, Bodrum’a kış mevsiminde de gelinebileceğini ve çok güzel vakit geçirilebileceğini ses getiren konserler organize ederek gösteriyor.

Şubat geceleri de Bodrum’da çok eğlenceli geçecek ve yazı aratmayacak…

New Classics 

Bodrum’da, 2006 yılından bugüne rock müziğin kalesi haline gelen Kule Rock City, kış etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. 6 Şubat Çarşamba “New Classics” gecesi ile DJ kabininde Genco Coçar, en sevilen Rock şarkıların en iyi coverlarını sizler için çalıyor.
Müziğe doyacağınız bu gecede en sevdiğiniz Rock şarkıları bir de böyle dinleyin.

Melis Dağ

Melis Dağ 8 Şubat Cuma günü Kule Rock City Sahnesi’nde!
1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Melis Dağ ilk, orta ve lise eğitimlerini resim ve müzik üzerinde gerçekleştirdi. Öğrenimini Müjdat Gezen Konservatuarı, Batı Müziği bölümünde tamamlayan Dağ, ilk sahne deneyimini henüz 9 yaşındayken Antalya Konyaaltı Açık hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirdi. 15 senedir profesyonel sahne hayatını sürdüren sanatçı; Nilüfer, İskender Paydaş, Zeynep Dizdar, Grup Lokomotif ve kendi grubu olan Non Stop ile yüzlerce konser verdi. 6 yıldır yurt içinde ve yurt dışında solo konserlerine devam ederken 2017 senesinde söz ve müziği Murat Güneş’e ait olan KAHRAMANLAR isimli şarkısını Demir Demirkan prodüktörlüğünde hazırlamaya başladı .. 5 Nisan 2017 de Garaj Müzik etiketiyle piyasaya sunulan şarkının klibi İstanbul’da çekildi ve yönetmen koltuğunda Güneş Duru yer aldı.
Konserlerine aralıksız devam ettiği bu süreçte; 2. teklisi için de çalışmalarını sürdürüyor.

İmge Mıngıroğlu

İmge Mıngıroğlu  6 Şubat Çarşamba günü Mandalin Sahnesin’de!
Müzik hayatına küçük yaşlarda başladı. Müzik hayatı boyunca pek çok etkinlikte bulundu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümü mezunu olan İmge Mıngıroğlu 3 yıl boyunca Vedat Sakman’ ın vokalistliğini yaptı. Pek çok müzisyenle aynı sahneyi paylaştı.
2009 yılından itibaren kendi müziğine yönlenen İmge Mıngıroğlu jazz-soul/accoustic ağırlıklı bu projesinde klasikleşmiş ve güncel parçaları kendi tarzında yorumluyor. Kendisine bu projede bas gitarda Mustafa Savaş Coşkun eşlik ediyor.

İstanbul Arabesque Project 

İstanbul Arabesque Project  8 Şubat Cuma günü Mandalin Sahnesi’nde!
Arabesk eserleri rock altyapılar, arabesk vokaller ve doğu vurmalıları kullanarak yorumlayan, tüm Türkiye’yi gezen ISTANBUL ARABESQUE PROJECT, kendi bestelerini de arabesk ögelere bağlı kalarak yapıyor.
Konserlerinde Bergen’den Kamuran Akkor’a, Orhan Gencebay’dan İbrahim Tatlıses’e pek çok arabesk duayeninin eserlerini seslendiren grup, kendisini izlemeye gelen müzikseverlere arabeskin kederli değil, keyifli ve eğlenceli yönünü göstermeyi vaad ediyor.

Tamamı TRT denetiminden geçen tek arabesk albüme imza atmış olan ISTANBUL ARABESQUE PROJECT, yaptığı müziği “safkan arabesk” olarak nitelendiriyor.
Grubun davulcusu, prodüktörü ve söz yazarı olan Barbaros Akbulut tarafından temeli atılan ISTANBUL ARABESQUE PROJECT’in bir diğer kurucu üyesi, grubun gitaristi, geri vokali ve bestecisi olan Korkut Peker’dir.

Bugüne dek birçok solistle çalışan gruba 2011 yılından itibaren basgitarda Serkan Öngel eşlik ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.