Bodrum Gündem

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan…

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan…

Haftalardan bu yana süren bekleyiş bu gün itibarı ile sona erdi. CHP Genel Merkezi Bodrum Belediye Başkanı adayı olarak Mustafa Saruhan’ı belirledi. 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum belediye başkan adayı Mustafa Saruhan olarak belirlendi. Bu gün saat 11:00 itibarı ile yapılan açıklamada CHP’nin Bodrum Belediye Başkan adayı olarak adı açıklanan Mustafa Saruhan sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Saruhan açıklaması şu şekilde; “Açıklamanın ardından beni telefonla arayan, çalışma ofisimize kadar gelip tebrik eden herkese teşekkürü bir borç bilirim. Görüyorum ki, bizim kendimize olan inancımız kadar, Bodrum yaşayanlarının bize olan inancı da yüksek. Artık görevi devralmanın zamanıdır. Artık Bodrum’u kazanma, Bodrum’a kazandırma zamanıdır.  Akıl ile bilgi ile bilim ile halk ile hep birlikte olağanüstü hızla değişen Bodrum’u marka yapan tüm sektörlerle ekonomik dengeleri ve uzlaşmayı sağlamanın mümkün olduğunu biliyorum. Bunun için ekibimle birlikte elimizdeki her imkânı, her gücü bu amaçla kullanacağız. “Martın Sonu Bahar”. Ama unutmayın ki, bu bahar, başka bahar. Bodrum’da iyi olanın değil, Halkının yanında, halkıyla yürüyen, halkıyla yaşayan bir yönetimin kazanacağı bir belediyenin temeli bugün atıldı. Bundan böyle hep birlikte, el ele tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Bize gönül veren, bizi eleştiren, inanan, inanmayan herkesin başkanı olmaya geliyoruz…” 

Mesajının son bölümünde Bize gönül veren, bizi eleştiren, inanan, inanmayan herkesin başkanı olmaya geliyoruz…” şeklindeki cümlesi ise parti içinde kendisine muhalif olabilecek isimlere de kucak açtığı şeklinde yorumlanıyor. 

BEN BÜYÜKŞEHİR ADAYIYDIM…

Bodrum Belediye Başkanı  Mehmet Kocadon’un Ankara’da verdiği demeçlerde de yine barış ve dayanışma mesajları yer alırken, Kocadon verilen bu karara saygılı olduğunu kaydetti. Kırgın olmadığını dile getiren Başkan Kocadon; “Ben siyasette dünkü çocuk değilim. Verilen kararı saygıyla karşılıyorum. Hayırlısı olsun. Genel Merkez böyle takdir etmiş, biz yorum bile yapmayız. Böyle şeyler beni kırmaz. 20 yıldır başkanlık yapıyorum. Eğer hatırlatmam gerekirse biliyorsunuz ki Bodrum’a aday olmamıştım ve dilekçem bile yoktu. Genel Başkanım rica ettiği için aday olabileceğimi söyledim. Bundan sonrası için şu anda herhangi bir düşüncem yok. Tabii ki başka partilerden teklifler var. Hepsine teşekkür ediyorum. Mustafa Saruhan zaten iyi bir arkadaşımız ve Yalıkavak Belediye Başkanlığını da başarıyla yaptı.” dedi.

HUZURLU ve DÜZEYLİ BİR SEÇİM SÜRECİ DİLİYORUM…

İYİ Parti Bodrum belediye Başkanı Mehmet Tosun ise “Hayırlı olsun. Mustafa Saruhan arkadaşımıza başarılar diliyoruz. Biz projelerimizi Bodrumlulara anlatmaya devam ediyoruz. Çok düzeyli, barış içinde ve huzurlu bir seçim süreci yaşayacağımızı düşünüyorum ve diliyorum…” dedi.

TALEPLERİMİZ VAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ…

BESİAD Başkanı Engin Kaplan’da “Bu süreç içinde belediye başkan adaylarımızın hepsini BESİAD üyeleri ile bir araya getireceğimiz toplantılar düzenleyeceğiz. Biz tarafız ancak Bodrum’un tarafındayız. Seçilen kim olursa olsun Bodrum için, Bodrum ekonomisi, turizmi için taleplerimiz olacaktır. Hangi partinin adayı seçilirse bu taleplerimizi ona yeniden ileteceğiz ve takipçisi olacağız. Ak Parti Bodrum belediye Başkan Adayı Tahir Ateş’e, İYİ Parti Bodrum belediye başkan Adayı Mehmet Tosun’a ve bu gün ataması gerçekleştirilen CHP Bodrum Belediye başkan Adayı Mustafa Saruhan’a başarılar diliyoruz…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.