Bodrum Gündem

OASİS’te Sağlıklı Beslenme Ve Mutlu Yaşam Sohbetleri Devam Ediyor…

OASİS’te Sağlıklı Beslenme Ve Mutlu Yaşam Sohbetleri Devam Ediyor…

“Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi, alanında uzman kişiler ile düzenlediği ‘Sağlıklı Beslenme ve Mutlu Yaşam Sohbetleri’ne şubat ayında da devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

9 Şubat 2019 Cumartesi günü, saat 14.00’te, Oasis Toplantı Salonu’nda, Diyetisyen Banu Belkıs Güner sunumu ile ‘Tüm Hastalıklar Bağırsakta Başlar’ konusu gerçekleşecek.

Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi, ocak ayında gerçekleştirdiği, ‘Sağlıklı Beslenme ve Mutlu Yaşam Sohbetleri’ne şubat ayında da devam ediyor. Sağlık ve psikoloji alanlarında birçok konunun uzman kişiler tarafından irdelenerek anlatılacağı sohbetlerde, profesyonel anlatımla birlikte ziyaretçiler, merak ettiklerini sorabilme fırsatı yakalayacak.

Sohbetler, 9 Şubat 2019 Cumartesi günü, Diyetisyen Banu Belkıs Güner sunumu ile ‘Tüm Hastalıklar Bağırsakta Başlar’ konusu ile başlayacak, Doç.Dr.Melek Kandemir sunumu ile 16 Şubat 2019 Cumartesi günü ‘Unutkanlık’, Uzman Psikolog Serra Alemdar sunumu ile 23 Şubat 2019 Cumartesi günü ‘Aile Terapisi’ konuları ile devam edecek. 16 ve 23 Şubat’ta gerçekleşecek sohbetlere katılım sağlayan 3 kişiye, Bodrum Amerikan Hastanesi’nde geçerli, check-up, diyetisyen ve psikolog paketlerinde indirim hediye edilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.