Bodrum Gündem

AB Delegasyonu Başkanından Başkan Kocadon’a Ziyaret…

AB Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Bodrum’a yaptığı ziyarette Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile makamında bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

AB Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger’e ziyaretinde eşi Marilena Berger ile AB Türkiye Basın Müşaviri Miray Akdağ, AB Siyasi İşler Uzmanı Selda Paydak ve AB Eğitim İşleri Uzmanı Mustafa Balcı da eşlik etti. Berger, Bodrum’un tarihi ve doğal güzellikleriyle bir bütünlük oluşturduğunu belirterek, Bodrum’un görülmesi gereken yerlerden biri olduğunu ve her turistin mutlaka ziyaret etmesi gerektiğini ifade etti.

Christian Berger ve eşi Marilena Georgiadou-Berger ile beraberindeki heyeti, Bodrum’da ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Başkan Mehmet Kocadon, “Bodrum tarihi, kültürü, denizi, doğal güzellikleri ve güler yüzlü insanlarıyla ülkemizin en gözde tatil yerlerinden biridir. Burası dünyanın pek çok yerinden farklı dillerden insanların bir arada yaşadığı bir dünya barış kentidir” diyerek kendilerini tekrar Bodrum’da görmek istediklerini söyledi.

Ziyaretin ardından her iki taraf da günün anısına birbirlerine teşekkür etmek için sembolik hediyeler takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.