Bodrum Gündem

Türk Turizminin Sembol Yatırımcılarından AK-TUR A.Ş’ye Ödül…

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), 30.Kurulu yılı onuruna TTYD 30.Yıl Buluşması Ödül Töreninde AKTUR A.Ş.’yi ödüle layık gördü.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Türk Turizminin TÜSİAD’ı olarak değerlendirilen Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), kuruluşunun 30.yılı kapsamında düzenlenen 30.Yıl Buluşması Ödül Töreni 30 Ocak 2019 günü Raffles-İstanbul Otel’de gerçekleştirildi. Türkiye turizm hamlesinin ilk döneminde hizmet vermiş ve sembolleşmiş kurumlara, ürünlere ve onların yatırımcılarına plaket takdim edildi. Bu plaketlerden birisi de AK-TUR A.Ş.’ye verildi.

Kahraman Türk Turizm Yatırımcılarımıza Ahde Vefa…

Türk Turizminin bu gün geldiği noktaya ulaşmasında üyelerinin ve genel anlamda da tüm Türk turizm yatırımcılarının katkılarının kilit konumunda olduğunu kaydeden TTYD Başkanı Oya Narin “Bu bilinci gururla taşıyan TTYD olarak, Türkiye turizm hamlesinin ilk döneminde hizmet vermiş ve sembolleşmiş kurumlara, ürünlere ve onların yatırımcılarına vereceğimiz ödüllerle bu zorlu dönemin kahramanlarının hatırlanmasına vesile olmak ve böylece 30. Yıl buluşmamızı taçlandırmak istedik…” dedi.

TTYD Başkanı Narin sözlerini şöyle tamamladı; “Ülkemizin öncü yatırımcılarından biri olarak Türk Turizminin bu güne gelmesindeki değerli katkılarından dolayı AKTUR A.Ş.’yi de ödüllendirmek istedik…” 

AK-TUR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Doğan ise Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD), AK-TUR A.Ş.’yi ödül ile onurlandırdığını kaydederek “Şirketimize Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği tarafından ülkemizin öncü turizm yatırımcılarından birisi olarak Turizm Bakanı ve İstanbul Valisi, ülkenin en büyük turizm yatırımcıları ile birlikte AK-TUR A.Ş.’yi da ödüle layık görmüş ve birer plaket verilmiştir. Bu plaket şirketimizin geldiği yer ve saygınlığı açısından iftihar edici bir husustur. Bu ödül geldiğimiz nokta ve saygınlığımız açısından çok önemlidir. Bu başarıda emeği geçen başta kurucumuz ve gelmiş geçmiş tüm yöneticiler ve çalışanlarımızın emeği vardır. Bu vesile ile aramızda olmayanlara rahmet hayatta olanlara uzun ömürler dilerim…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.