Bodrum Gündem

Bu Mahallede Tenis Turnuvası Var…/Gurur Göç BG Yazıları

Herkese merhabalar.

Bugün sizlere muhteşem bir projeden bahsetmek istiyorum.

Turgutreis Karabağ mahallesi masa tenisi turnuvası.

Tarihi Karabağ Caminin hemen yanına Muhtar Ali Saygı öncülüğünde köy halkının da desteği ile muhteşem bir etkinlik, sanat merkezi açıldı.

İçeride yok yok…

Kütüphane, masa tenisi, lavabo, mutfak, televizyon yayını, ücretsiz çay, kahve hizmeti…

Mahalle gençlerimiz, sakinlerimiz kışları sıcak otursun, beraber etkinlik yapıp eğlensinler, kitap okusunlar diyen muhtar Ali Saygı destek olan herkese teşekkürlerini iletti.

Karabağ Cami İmamı Kenan Çamcı, Mehmet Emin Karayakaş, Turgut Sevim, Veli Sevim, Gökhan Ucar ve diğer mahalle sakinlerinin katıldığı masa tenisi turnuvası düzenlendi.  Turnuva vaktinde ücretsiz çay, kahve, meyve ve kek hizmetinde bulunuldu.

Turnuvada çok güzel görüntüler ortaya çıktı. Turnuvada kupayı Mehmet Efe Beyazıt aldı.  İkinci Aydın Sizgen, üçüncü Mustafa Kemal Tunçay oldu.

Turnuvaya katılan herkes memnuniyetlerini belirtti ve bu turnuvanın devamı istendi.  Karabağ mahallesi muhtarı olan Ali Saygı  katılımdan çok memnun olduğunu ve bu turnuvayı geleneksel hale getireceğiz.  Burayı böylesine güzel aktivitelerle dolu hale getirmemizde yardımcı olan mahalle sakinlerimize, küçüklerimize, büyüklerimize çok teşekkür ediyorum burası hepimizin bütün mahallemizin, ihtiyacı olan herkesin cümlelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.