Bodrum Gündem

Muğla CHP Seçim Startını Verdi; İlke: Kavga Edenleri Görmeyeceğiz…


31 Mart Yerel Seçimleri CHP aday tanıtım toplantısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmalarını CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve İYİ Parti İl Başkanı İncilay Gezgin yaptı…

Bodrum Gündem Haber

CHP Muğla Aday Tanıtım Toplantısı’na CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekilleri, belediye başkan adayları ve CHP ilçe başkanları partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmalarını CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve İYİ Parti İl Başkanı İncilay Gezgin yaptı.

Bölge Milletvekilleri ile birlikte, Muğla’nın 13 İlçe Belediye Başkan Adayları; Bodrum Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Datça Belediye Başkan Adayı Gürsel Uçar, Fethiye Belediye Başkan Adayı Âlim Karaca, Kavaklıdere Belediye Başkan Adayı Kenan Ay, Köyceğiz Belediye Başkan Adayı Hüseyin Erol, Marmaris Belediye Başkan Adayı Mehmet Oktay, Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Ortaca Belediye Başkan adayı Mehmet Sertkaya, Seydikemer Belediye Başkan Adayı İbrahim Ertürk, Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan, Yatağan Belediye Başkan adayı Halil Arslan da sırasıyla kürsüye gelerek partililerini selamladılar ve kendilerini tanıttılar.

7 Aday Adayı ve 20 Yıllık Başkan Bana Omuz Veriyor…

Başkan Osman Gürün’ün de dikkat çektiği Yatağan Belediye Başkan adayı Halil Arslan’ın konuşması ise oldukça dikkat çekiciydi. Arslan; “Yatağan’da 8 aday adayı olarak yola çıktık. Bu görev bana tebliğ edildi. Ben atandıktan sonra diğer aday adayı olan 7 arkadaşım yanımda yer aldı. Mevcut belediye başkanımız 20 sene Yatağan’da başkanlık yaptı. Haşmet başkanımda bana omuz vermesi bana büyük bir güç verdi. Ben kendisine bir kez daha teşekkür ederim. İttifakta bizi Yatağan’da yalnız bırakmayan İYİ Parti il başkanına ve Yatağan ilçe başkanına teşekkür ederim…” dedi.

Yatağan’a Özel Teşekkür…

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık’ı Yatağan’ın yeni Belediye Başkan adayı Halil Arslan’ı desteklediği ve örnek olduğu için teşekkür etti.

Gürün “Seçim dönemleri karakterlerin anlaşılmasına yardımcı olur. O nedenle her şerde bir hayır vardır. Kavgayla bizim işimiz yok. Kavga edeni duymayacağız. Kendisiyle barışık olmayanlar çok kavga ederler. Ben onlara uymam. Onları kendi haline bırakıyorum…” dedi.

Muğla’yı Vahşi Yatırımcılardan Korumalıyız…

CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Gürün şunları söyledi; “Tüm ilçe başkan adaylarımızın çok güzel idealleri var ve hizmet için hazırlar. Muğla çok özel bir coğrafya. Türkiye’de yaşayanlar ‘Bu yıl Muğla’nın hangi ilçesinde tatil yapalım’ diye program yapıyorlar. Bu açıdan titizlikle korunması ve geliştirilmesi gereken bir ildeyiz. Büyükşehir belediyesi olduktan sonra kuruluşu tamamladık ve 1 Milyar 250 Milyon lira yatırım yaptık. Bizim önümüzdeki dönem altyapıya yönelmemiz gerekiyor. Altyapı halk tarafından çok fazla algılanan bir yatırım değil. Hatta altyapı yapıldığı esnada getirdiği sıkıntılarla eleştiri aldıran bir yatırım. Fakat bizim bu yatırımı Muğla’ya kazandırmamız gerekiyor. Şu ana kadar Dünya Bankası’ndan 900 Milyon kredi temin ettik. Şuanda Büyükşehir olarak onlarca davamız var. Bakanlığın özel çevre koruma planlarıyla Muğla’ya getirmek istediği planlar var. İstanbul bitince yatırımcılar yeni alanlar istiyorlar. Önümüzdeki dönem bu konuda çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Gökova Körfezi’ni heba etmememiz gerekiyor. Çok fazla inşaata izin verilen imar planlarına hep birlikte karşı durmalıyız. Bunu da yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Çünkü burası bizim…”
Başkan Gürün’den İtiraf…

CHP içinde biraz da olsa kavga ettiklerini itiraf eden Başkan Osman Gürün: “Yatağan Belediye Başkan Adayımız Halil Arslan ‘Tüm aday adayları, en önemlisi Haşmet Işık yanımdaydı’ dedi. Ben huzurlarınızda Haşmet Işık’a gösterdiği partili duruşu ve bazılarına örnek olan hareketi yaptığı için çok teşekkür ediyorum…” dedi.
Kavgayla İşimiz Yok…

Başkan Osman Gürün “İnsanlar bir iş yaparken karakter ortaya koyarlar, anlayış ortaya koyarlar. Ama virajlar dönülürken bazı zamanlar yapılan hareket onun karakterini ortaya koyar…” sözleri ile Ali Acar ve Mehmet Kocadon’u eleştirirken; “Seçim dönemleri bu karakterlerin anlaşılmasına yardımcı olur. O nedenle her şerde bir hayır vardır. Bizim kavgayla bizim işimiz yok. Kavga edeni duymayacağız. Kendisiyle barışık olmayanlar çok kavga ederler. Ben onlara uymam. Onları kendi haline bırakıyorum…” dedi.

1 Oy Bile Çok Değerli…
“Kızmaya da, Yorulmaya da Hakkımız Yok…”
diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Gürün “Bu seçim çok farklı bir seçim olacak. O nedenle 1 oy bile çok önemli. Bu süreçte hasta olmak yok, yorulmak yok, kızmak yok. Kızmaya, yorulmaya hakkımız yok. Biz herkesin oyuna talibiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.