Bodrum Gündem

Bahçeşehir Kolejli olmak için yarıştılar…

Bahçeşehir Kolejli olmak için yarıştılar…

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Bodrum Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi’nde öğrenim görmek isteyen 8. sınıf öğrencileri için, 16 Şubat 2019 Cumartesi günü “Okula Kabul Sınavı” uygulandı. Sınavda başarı gösteren öğrenciler eğitim bursuyla ödüllendirilecek.

Bodrum Gündem Haber

Türkiye’de 125 kampüste; lise öğrencilerine yönelik eş zamanlı gerçekleşen Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı’nda 50 bin aday Bahçeşehir Kolejli olmak için yarıştı.

Kaliteli eğitimi Türkiye’de daha fazla çocuğa ulaştırmak misyonuyla yola çıkan ve ülke çapında 125 kampüsle 75 bini aşkın öğrenciye eğitim veren Bahçeşehir Koleji, uyguladığı eğitim modelleriyle geleceğin dünyasında fark yaratacak nesiller yetiştirmeyi hedefliyor.

Bodrum’da dört yıldır, Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul düzeyinde eğitime katkı sağlayan Bahçeşehir Koleji, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında lise öğrencilerine kapılarını açacak. İlk yıl yalnızca 9. Sınıf öğrencilerini kabul edecek olan Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi; eşzamanlı akademik programı, yabancı dili temele alan eğitim sistemi, yurt içi ve yurt dışı üniversite olanakları, dijital eğitim, kariyer danışmanlığı, Master 6, Kişiye Özgü Öğretim Modeli ile öğrencileri tüm alanlarda yaşam becerileri ile geleceğe hazırlamayı hedefliyor.

Bahçeşehir Kolejinin 4.5.6. ve 7. Sınıf öğrencileri için “Okula Kabul Sınavı” ise 23 Şubat Cumartesi günü tüm Türkiye ile eşzamanlı olarak Bodrum Bahçeşehir Kampüsü’nde de gerçekleşecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.