Bodrum Gündem

3 Ayda Bir Turgutreis Halkı ve Esnafıyla Bir Araya Geleceğiz…

“Daha Mutlu Daha Umutlu Bir Bodrum” Sloganıyla 2019 yerel seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığı’na Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olan Mustafa Saruhan Turgutreis’e ikinci ziyaretini gerçekleştirdi…

Bodrum Gündem Haber

Geçtiğimiz hafta Turgutreis Pazarına ilk ziyaretini gerçekleştiren ve esnafla kucaklaşan Mustafa Saruhan, bu hafta da, kıyafet pazarını gezerek, esnafın ve üretici kadınların sorunlarını dinledi. Saruhan Turgutreis Mahallesinde yaşayan ve pazara alışverişe gelen halkın gösterdiği ilgi ve övgülerle ziyaretini tamamlayan Mustafa Saruhan, başkanlık yaptığı sürede vatandaşlardan gelen taleplerin doğrultusunda 3 ayda bir Turgutreis halkı ve esnafıyla bir araya geleceğinin de sözünü verdi.

Mustafa Saruhan; “Bugün Turgutreis Pazarı’nı ikinci kez ziyaret ettim. Vatandaşların ve esnafın verdiği olumlu tepkiler, arzuları, şikayetleri bizim yol haritamız olmaya devam ediyor. Turgutreis bölgesi, özellikle belediyelerin birleşmesiyle zaman içerisinde ilgisiz ve bakımsız kalmış. Bu tespitleri yerinde yapmak, sorunları çözüme ulaştırmak için çizdiğimiz yol haritamızın temelini oluşturuyor.  O nedenle zamanımız yettiğince tekrar tekrar aynı bölgeleri gezmeye gayret göstereceğiz…” dedi.

Turgutreis gezisi süresince eşi Hülya Saruhan ile esnafı dolaşan Mustafa Saruhan, pazaryerinin ardından Bodrum Şehir Stadyumunda oynanan, Bodrumspor Niğde Anadolu SK maçını asi tayfa ile birlikte izledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.