Bodrum Gündem

Mehmet Tosun “Doğa ve Çevre Konusunda Dik Durmalıyız…”

Kent Konseyi tarafından organize edilen “Ormanıma Dokunma” eylemine katılan İYİ Parti Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Tosun “Çevre ve doğa konusunda bir dik duruşumuzun olması gerektiğini düşünüyorum…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da geçtiğimiz hafta 250 dönümlük 1. Derece Doğal Sit ve orman alanında yapılan ağaç kesimine Bodrumlulardan eylemli sert tepki geldi.
Yalı mahallesi Kargıcak koyundaki 1. Derece Doğal sit ve ormanlık 250 dönümlük arazide geçtiğimiz hafta onlarca zeytin ve ardıç ağacı kesilmesi bugün Bodrumluların sert tepki eylemi ile karşılandı. İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, İYİ Parti Bodrum ilçe Başkanı ve Belediye Meclis üyesi adayları da eyleme destek verenler arasındaydı.

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun da eyleme katılanlara çevreye ve doğaya duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, “Geçmişten bu yana Bodrum’da birer ikişer doğal değerlerimizi kaybediyoruz. Bugün de en çok eleştirilen yönümüz; betona yenik düşmüş bir Bodrum tablosu. Bundan sonra el birliği ile Bodrum’a sahip çıkmamız lazım. Çevre ve doğa konusunda bir dik duruşumuzun olması gerektiğini düşünüyorum…” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.