Bodrum Gündem

BAL’lı Öğrenciler Kardeşlerini Sevindirdiler…

Bodrum Anadolu Lisesi öğrencileri Kardeş Okul Projesi kapsamında Okul Müdürü Bilal Turgut ve Felsefe Öğretmeni Filiz Ahi ile birlikte Milas’a bağlı Akyol İlkokulunu ziyaret etti. 

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Geçtiğimiz yıllardan bu yana birçok yardım kampanyası düzenleyen Bodrum Anadolu Lisesi öğrencileri bu yıl da Milas’a bağlı Akyol İlkokulunu ziyaret etti.
Öğrencilerin hazırladığı kırtasiye, oyuncak, kitap ve temizlik malzemeleri yapılan ziyaretle kardeş okul yetkililerine teslim edildi. İki okul öğrencilerinin birlikte oyunlar oynadığı, yemek yediği, kitap okuduğu etkinlikte güzel bir gün geçirildi.
Okul Müdürü Bilal Turgut yaptığı açıklamada; “Okulumuz öğrencileri geçtiğimiz yıl Erzurum’un Pasinler ilçesindeki bir ilkokula ve Bodrum’daki çeşitli okullara ve maddi imkansızlıkları olan aileler için yardım kampanyaları düzenledi. Sene başında Milas’a bağlı Akyol İlkokulunu okulumuzun kardeş okulu olarak belirledik. Okulumuzda yapılacak toplum hizmeti ve kardeş okul çalışmalarını birleştirerek bu tür bir etkinlik planladık. Bodrum Anadolu Lisesi olarak amacımız öğrencilerimize akademik başarılarını arttırmanın yanında sosyal sorumluluk duygusunu aşılayabilmek ve hayatlarının bir parçası haline getirebilmektir.  Bu tür sosyal sorumluluk projelerimiz önümüzdeki süreçte artarak devam edecek.” dedi.

Bodrum Anadolu Lisesi öğrencileri kardeş okulları olan Akyol İlkokulunu kendi okullarına davet ettiler ve en kısa zamanda bir araya gelmek üzere sözleştiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.