Bodrum Gündem

CHP’nin Bodrum Belediye Meclis Üyesi Listesi…

CHP’nin Bodrum Belediye Meclis Üyesi Listesi…

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından 31 Mart yerel seçimlerinde Bodrum Belediyesi Meclis üyeliği adaylığı için hazırlanan ve Ankara’ya gönderilen listede Bodrum’un yerli isimlerinin çokluğu dikkat çekiyor.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

İlçe yönetimine yakın isimlerden aldığımız ve kesin olmayan bilgiye göre Bodrum Belediyesi Meclis üyeliği için CHP Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan listenin geçtiğimiz günlerde Ankara’ya parti merkezine gönderildiği ve 19 Şubat Salı günü mesai bitimine kadar listenin onaylanması bekleniyor.  CHP Bodrum İlçe Başkanlığı seçim komisyonu tarafından hazırlanan listedeki isimlerin Bodrum’un yerli ailelerine mensup kişilerden seçilmiş olması dikkat çekiyor.

Bodrum Gündem Gazetesi olarak şu ana kadar bilgisine ulaştığımız listede en dikkat çekisi isim ise Belediye Başkan aday adayı Ahmet Aras’ın listenin başında yer alması oldu. Sıralaması kesin olmamakla birlikte; Ahmet Aras, Önder Batmaz, Kemal Özyurt, Adalet Ağan, Kemal Özsarsılmaz, Emre Köroğlu, Emel Çakaloğlu, Özden Baysal, Mustafa Coşkun, Habibe Keser, İlknur Ülküm, Okyanus Şahin, İbrahim Akbaş ve Ayşenaz  Gültekin Öncel şu ana kadar ulaştığımız belediye meclis üyesi adayı olan isimler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.