Bodrum Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP’li Bodrum Belediyesine Sert Sözler…

 

T.C. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bodrum’a yaptığı sürpriz ziyarette “Burayı CHP yönetiyor, bunlardan bir şey olmaz. CHP demek çöp demektir, çukur demektir, çamur demektir, yokluk demektir, yasaklar demektir…” dedi. Bodrum Spor Başkanı Rıza Karakaya arkasında Recep Tayyip Erdoğan yazan, 48 numaralı Bodrumspor formasını hediye etti.
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

T.C. Cumhurbaşkanı ve AK parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla’da açık hava toplantılarından sonra sürpriz bir şekilde yönünü Bodrum’a çevirdi.  Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen ve Bodrum Belediye Başkan adayı Tahir Ateş’in davetini geri çevirmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, T.C.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından Bodrum’un Konacık’ta açılışı gerçekleştirilen AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Milli Eğitim Müdürü’nün de Bodrum’a geldiği öğrenildi.

Çok kısa bir süre içinde Belediye hoparlöründen duyurular yapılarak, Bodrumlulara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geleceği duyuruldu. Çok kısa bir süre önce duyuru yapılmasına karşın oldukça yoğun bir katılım oldu. Cumhurbaşkanını yakından görebilmek için birbirleriyle yarışan AK Partililer, güvenlik önlemleri alan emniyet mensuplarına zor anlar yaşattılar. Bodrum’un çok alışık olmadığı yoğun ve sert güvenlik önlemleri ile Bodrum Turgutreis yolu tamamen durdu.
Bodrum Çok Çile Çekiyor, Bodrum’a Eser Yakışır…
T.C. Cumhurbaşkanı ve AK parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasını kürsüden yapmak yerine duvarın üzerine çıkarak yaptı. Bodrum’a gelmeden önce Bodrum ile ilgili bilgiler aldığı ve konuşmasını da bu bilgiler doğrultusunda sürdüren T.C. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bodrum’un çok çile çektiğini söyleyerek; “Bodrum çok sıkıntılar yaşadı. Afetlerden afetlere geçti. Hele hele bu yıl Bodrum bir garip oldu. Bodrum’a bu hizmet etmek, yaz nüfusu 2,5 milyonu bulan Bodrum’a hizmet etmek değildir. Artık bunu tersine çevirmemiz gerekiyor. Bunu tersine çevirmek için Bodrum’a eser yakışır, Bodrum’a hizmet yakışır. Bodrum’a gönül belediyeciliği yakışır. Belediyecilik gönül işidir, aşk işidir. İstanbul’da başkanlık yapmış biri olarak Bodrum ile İstanbul’un ilişkisini siz benden iyi biliyorsunuz. Artık bu çileden kurtulmak lazım. Size ismi gibi temiz bir aday, işte Tahir. Bodrum’a hakikaten bir doktor gerekiyordu ki, buraya bir müdahale yapılabilsin. İkinci bir doktor olarak Mehmet Nil Hıdır Bey. Cumhurbaşkanı olarak ben Muğla ve Bodrum için hep birlikte çalışacağız. Hep birlikte bu olumsuz gidişi tersine çevirmeliyiz. El ele verip Cumhur İttifakı adaylarına sahip çıkalım…” diye konuştu.
Bay Kemal; bizim kuyruklarımız yokluk kuyruğu değil…
Tanzim satış noktalardaki kuyruklar ile ilgili olarak yapılan eleştirilere de sert bir dille yanıt veren ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Eskiden yokluk kuyrukları vardı. Bunlar ‘Şimdi de kuyruklar var’ diyor. Bay Kemal, bizim kuyruklarımız yokluk kuyruğu değil, bizim kuyruklarımız varlık kuyrukları. Bunlar vatandaşlarımıza ekonomik darbe vurmak istediler ama biz tanzim satışları kurunca hemen fiyatlar yarı yarıya düştü. AK Parti göreve geldiğinde ihracatı 36,5 milyar dolarda aldı, şimdi 170 milyar doları aştı. İş bilenin, kılıç kuşananındır. Biz size güveniyoruz…” dedi.

CHP’li Bodrum Belediyesini de Eleştirdi…

T.C. Cumhurbaşkanı ve AK parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP’li belediyeleri de sert bir dille eleştirerek şöyle konuştu; “Cumhur İttifakı ile zillet, illet ittifakını yerle yeksan edelim diyoruz. El ele, gönül gönüle verirsek inanıyorum ki bu gidişatı tersine getirebiliriz. Bakın yollarınızı, havalimanı kadar AK Parti yapmadı mı? İçme suyu yok noktasına kadar gelen Bodrum’un sorununu çözdük ve 2050 yılına kadar bir daha sıkıntı yaşanmayacak şekilde çözüme kavuşturacağız. Burayı CHP yönetiyor, bunlardan bir şey olmaz. CHP demek çöp demektir, çukur demektir, çamur demektir, yokluk demektir, yasaklar demektir…”
AK partililerin yoğun ilgisi ile otobüse binen T.C. Cumhurbaşkanı ve AK parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan halkı selamlayarak Bodrum’dan ayrıldı.

T.C. Cumhurbaşkanı ve AK parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bodrum’a gelmeden önce AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin yakınında bulunan CHP Bodrum belediye Başkan adayı Mustafa Saruhan’ın seçim ofisinin önündeki CHP bayraklarının kaldırıldığı da dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar

  1. Gürol İNAN dedi ki:

    CHP bayrakları yolun karşısına geçecek şekilde asıldığı için seçim yasakları gereği söküldü. AKP’nin de bu yasaklara uyması lazım. Bakın o bölgedeki İYİ PARTİ bayrakları da yolun karşısına kadar uzanmıyor…