Bodrum Gündem

BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ, Geleceğin Yıldız Basketbolcularını Arıyor…

BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ, Geleceğin Yıldız Basketbolcularını Arıyor…

Özel Bodrum Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelindeki Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü basketbol takımı seçmelerinin Muğla’daki merkezi olarak; 24 Şubat 2019 Pazar günü, geleceğin yıldız basketbolcularına kapılarını açtı.

Bodrum Gündem Haber

Ocak-Haziran ayları arasında 24 ilde yapacağı altyapı oyuncu seçmeleriyle eğitimdeki başarısını ve öncülüğünü sporda da sürdürmek isteyen Bahçeşehir Koleji, bünyesine katacağı binlerce genç basketbolcuyu geleceğin sporcusu olmaları için yetiştirmeye hazırlanıyor.

Altyapı seçmelerinin Muğla’daki tek durağı Özel Bodrum Bahçeşehir Koleji’ne, “Red Dragons”un yeni ateşi olmak için gelen 150’ye yakın erkek sporcu; bir yandan yeteneklerini ortaya koydu, diğer yandan unutamayacağı bir deneyim kazandı. Bahçeşehir Koleji Altyapı Koordinatörü Tufan Sabah ve altyapı antrenörleri Mertcan Yerli, Taylan Toprak ve  Bahçeşehir Koleji Beden Eğitimi Bölümü’nün gerçekleştirdiği organizasyon oldukça keyifli anlara sahne oldu.

Haziran ayına dek sürecek ülke çapındaki seçmeler tamamlandığında, sonuçlar Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü web sitesinden duyurulacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.