Bodrum Gündem

Cumhur İttifakı Bodrum Adaylarını Tanıttı…

Ak Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur ittifakı düzenlediği bir toplantıda Bodrum Belediye Meclis Üyesi adaylarını tanıttı.

Bodrum Gündem Haber

Cumhur İttifakının (AK Parti+MHP) Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Adaylarının tanıtımı için Turgutreis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir toplantı düzenledi.

Tanıtım toplantısına; AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nil Hıdır, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen, MHP Bodrum İlçe Başkanı Ömer Varan, Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Tahir Ateş ile birlikte partilerin yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, hafta için önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun, daha sonrada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sürpriz ziyaretlerinden dolayı yaşanan heyecanı dile getirdi.

MHP Bodrum İlçe Başkanı Ömer Varan da, Yenikapı Ruhundan doğan Cumhur İttifakının geldiği süreci özetledi. Varan, “Önce Cumhurbaşkanımızı seçtik, daha sonra milletvekillerimizi. Şimdide Belediye başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi görev başına getireceğiz…” dedi.

Sözde Beraberlik Olmaz…

Ak Parti ve MHP’li partililerin coşku ve heyecanla takip ettikleri Cumhur İttifakı Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Aday tanıtım toplantısında konuşan Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nil Hıdır, Bodrum’un ve Muğla’nın değişime hazır olduğunu belirterek; “Sözde beraberlik olmuyor. Bu beraberliğimizi hayatımızda, vatanımızın her cephesinde göstermeliyiz. Lafta değil işle hizmetle göstermeliyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın, ‘pazara kadar değil mezara kadar’ sözüyle anlamlandırdığı ve saygı değer Devlet Bahçeli’nin de ‘söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ dediği bu birlikteliğin mührünü hamdolsun Ankara’da attılar. Bizlerde zeminde, inancı bir, vatanı bir, hizmeti bir olan bu vatanın evlatlarıyız…” dedi.

Böyle idare olmaz…

Bodrum’un altyapısı hakkında da konuşan Hıdır, altyapı eksikliklerinden dolayı ilçeyi sel bastığını söyledi. Mehmet Nil Hıdır, konuşmasında Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü de eleştirerek, “Sen kendi siyasi partinden olan Bodrum ve Marmaris’le anlaşamazsan diğer siyasi partilerle anlaşıp büyükşehre nasıl hizmet edeceksin? Büyükşehir yasası birçok hizmeti sana emanet etmiş ama sen 3 senedir Marmaris’e gidemiyorsun. 2 senedir Bodrum’a gelemiyorsun. Behçet Saatçi ile kavga ederim diye Fethiye’ye gidemiyorsun. Böyle idare olmaz. Ama seçim zamanı gelince ‘Bunlar nasıl olsa kuzu kuzu CHP’ye oy verecekler diye yeniden aday oluyorsun…” diye konuştu.

Allah bana bu sorunları çözebilecek çok iyi bir kadro nasip etti…

Programın sonunda konuşan Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Tahir Ateş, adaylık sürecini anlatarak başladığı konuşmasına meclis üyesi adayı arkadaşlarına ve Bodrum’a inancının tam olduğunu, Bodrum’da yapacak çok işlerinin olduğunu ifade etti. Ateş şunları söyledi; “Bodrum’un tamamını gezdiğimde inanın içimi hüzün kapladı. Denizlerimizin kirletildiğini, alta yapı diye bir şeyin olmadığını ve 20 yıldır Bodrum’a hiçbir hizmetin yapılmadığı gördüm. O kadar çok sorun var ki ama Allah’a şükürler olsun ki Allah bana bu sorunları çözebilecek çok iyi bir kadro nasip etti. Biz doktorlar ettiğimiz Hipokrat yeminine sadık kaldık ve 26 yıldır da bu yemine aykırı bir şey yapmadık. Seçildiğimiz takdirde de kimseye karşı ayrımcılık yapmadan herkese eşit mesafede kalarak hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz…”   

Konuşmaların ardından sahneye çağrılan meclis üyesi adayları basına ve katılımcılara tanıtıldı.

Tahir Ateş Başkanlığında, AK Parti Bodrum Belediye meclisi adayları şu isimlerden oluşuyor;

İsmail Karaşehirli-İş adamı, Ayşen Kılıç Bozan-Yönetici, Bahattin Kul-Müteahhit, Mehmet Nedim İlgün-Mimar, Hasan Zengin-Müteahhit, Serek Cihan Çiçek-Avukat, Selim Turan-Esnaf, Hasan Delice-Turizmci, İsmail Sarı-Harita Mühendisi, Kağan Kiyatmaz-İnşaat Mühendisi, Abdülkadir Varan-Esnaf,

Erhan Babur-İşletmeci, Ayşe Kürkçüoğlu-Esnaf, Ömer Başbuğ-Mühendis, Salih Alanç-Tekne İmalatçısı,  Musa Orman-Esnaf, Aziz Özkan-Şoför, Yalçın Akdaş-Mali Müşavir, Fikriye Duru-Emekli, İ. Furkan Akkartal-Yönetici, Mehmet Kaplan-Yatırım Danışmanı, Şenay Bozlar-Doktor, Emrullah Bilgiç-İşletmeci, Sevda Akpınar-Sigortacı, Özer Konya-Esnaf, Sabahattin Köse-İnşaat Kalfa, Şemsa Baran-Esnaf, Nail Can Celepoğlu-Avukat…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.