Bodrum Gündem

Bodrum’un Kalbi Kumbahçe Saruhan’ı Bağrına Bastı…

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan seçim çalışmalarını sürdürdüğü Kumbahçe mahallesinde “En Büyük Başkan Bizim Başkan!” sloganları ile karşılandı. Geçmiş dönem Bodrum belediye Başkanı Mazlum Ağan, Başkan Adayı Saruhan’ı adeta bağrına bastı. Turizmci Yengin Arda mahallenin sorunlarını içeren bir dosyayı Saruhan’a verdi…

Bodrum Gündem Haber

CHP Bodrum Belediye Başkanı Adayı Mustafa Saruhan mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Kumbahçe ziyareti sırasında alkışlarla karşılanan CHP Bodrum Belediye Başkanı Adayı Saruhan özellikle kadınlar tarafından büyük bir coşku ve “En Büyük başkan Bizim Başkan!” sloganı ile karşılandı.

CHP’nin Başkan adayı Saruhan dünyaca ünlü Cumhuriyet Caddesi esnafları ile kıs kısa sohbetler ederek, başta ekonomik sıkıntılar olmak üzere 2019 turizm sezonu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Esnafların önerilerini dikkatle dinleyen Saruhan, “Esnafımızın görüş ve önerileri bizim için çok önemli. Eleştirilerini de özellikle dikkate alıyoruz. 31 Mart’ın ardından hızla sezon hazırlıklarını yapmaya başlayacağız. Çok kısa bir süre içinde devam eden çalışmaları tamamlayacak, sezona hazır hale getireceğiz. Esnafımız hiç kaygı duymasın. Bundan sonra alt ve üst yapı çalışmalarımızı çok daha planlı ve programlı olarak yürüteceğiz…” dedi. Saruhan’ın bu yaklaşımından memnun olduklarını dile getiren esnaf 2019’dan çok daha umutlu olduklarını söyledi.

Kumbahçe Bodrum’un Kalbidir…

CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, İlçe yöneticileri ve meclis üyesi adayları ile birlikte Kumbahçe’ye gelen CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan “En Büyük başkan Bizim Başkan!” sloganları karşılandı. Başkan adayı Saruhan’ı geçmiş dönem Bodrum Belediye başkanı Mazlum Ağan ile birlikte Kumbahçelilerin alkışlarla karşıladığı Saruhan, Kumbahçe’ nin Bodrum’ un kalbi olduğunu belirterek “Öncelikle beni alkışlarla ve En büyük Başkan sloganı ile karşıladığınız için sizlere teşekkür ederim Ancak henüz başkan olmadım. Ancak sizlerin değerli oyları ile inşallah belediye başkanı olacağım. İşte o zaman tüm bu bana ilettiğiniz mahallenin sorunlarını estetik mimari gözetiminde uzmanlar ve burada yaşayan halkın esnafın düşünceleri alınarak hazırlanacak yeni Kentsel Tasarım projesi ile kısa zamanda hayata geçirerek çözeceğiz…” dedi.

Kumbahçe Mahallesi Belediye Kafeterya’ da halk ile sohbet eden Saruhan’a turizmci Yengin Arda bir dosya sunarak mahallenin sorunlarını iletti. Saruhan’da dosyadaki sorunları tek tek inceleyeceği ve mutlaka çözüme kavuşturacağı sözünü verdi.

Mazlum Ağan “Saruhan’a Desteğim ve inancım tam…” dedi…

Bodrum’da geçmiş dönem Belediye Başkanı Yüksek Mimar Mazlum Ağan “Saruhan ile aynı dönemlerde belediye başkanlığı yaptım. Bu nedenle O’nun çalışmalarını çok iyi biliyorum. Yalıkavak’a neler kazandırdığı mahallenin marka değerini nasıl arttırdığını en yakından bilen bir arkadaşı olarak O’na desteğim ve inancım sonsuz. Bodrum’a gerçekten önemli hizmetleri olacağına inanıyorum. O nedenle bugün Saruhan’ı burada mahalle halkı ile karşıladım ve başarılar diledim…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.