Bodrum Gündem

Bodrum’un Yaralarına Merhem Olmaya Geliyoruz…

AK Parti Bodrum Belediye başkan Adayı Tahir Ateş, “Evleri sular altında kalan vatandaşlar, sorumlulara sandıkta cevap verecekler…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Tahir Ateş şiddetli yağış sonrası evleri göle dönen vatandaşları AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen ile birlikte ziyaret etti. Cumhur İttifakının Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Tahir Ateş bugün ilk olarak Ortakent Mahallesinde bulunan bir alışveriş merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yağışlı bir Pazar gününde Alışveriş merkezinde vakit geçiren ailelerle sohbet eden Ateş, “Artık Bodrum’a cerrahi müdahale şart oldu…” dedi. Alışveriş merkezinde vatandaşların taleplerini ve şikayetlerini de dinleyerek not aldı.

Turgutreis Halkı İsyanda…

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Tahir Ateş Turgutreis Mahallesini ziyaretinde “Evleri sular altında kalan vatandaşlar, sorumlulara sandıkta cevap verecekler…” dedi. Cumhur İttifakı adayı Tahir Ateş, Turgutreis ziyaretinde, yağan yağmur nedeniyle su basan ev ve iş yeri sahipleriyle bir araya geldi. Evlerini su basan vatandaşlar “Yeter artık her sene aynı manzara aynı çile…” diyerek AK Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Ateş’e dertlerini anlatıp, çare bulmasını söylediler.  Ateş yürütecekleri Belediyecilik hizmetiyle bu sorunların üstesinden gelecek bir yapıya sahip olduklarını belirterek,  “Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı hizmet belediyeciliği anlayışını Bodrum ile buluşturacağız…” dedi.

Yaklaşık 20 evin su bastığı Turgutreis Mahallesi, Turgut Özal Caddesindeki mahalle sakinlerini de ziyaret eden Başkan adayı Ateş vatandaşların sorunlarını tek tek dinledi.  Mahalle sakinleri her yağmurda aynı çileye maruz kaldıklarını ve altyapı namına hiçbir hizmet almadıklarını ifade ederken, 31 Mart’ta sandık başında gereken cevabı vereceklerini söylediler.

Seçildiğimiz Taktirde Kısa Sürede Sel ve Su Baskınlarının Önüne Geçeceğiz…

Vatandaşlarla bire bir ilgilenen ve onlara zor günlerinde destek olan Cumhur İttifakının Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Tahir Ateş hazırladıkları altyapı projeleri ile 31 Mart sonrasında kısa sürede sel ve su baskınlarının önüne geçeceklerini ifade etti.

Ateş, “Sizlerin bu zor günlerinizde yanınızda olmayan, yıllardır altyapı sorunlarına çözüm aramayan belediye zihniyetinden artık kurtulmak gerekir. Allah’ın izniyle ben ve arkadaşlarım görev başına geldiğimiz zaman rezillikler artık son bulacak…” dedi.

Ateş daha sonra adeta dereye dönen caddeler üzerindeki esnafı ziyaret ederek en kısa sürede yaralarına merhem olacaklarını kaydederek “Bodrum artık bir doktora emanet edilmesi gerekiyor. Bir doktor titizliği içinde yaralara merhem olmaya geliyoruz…” dedi.

Yorumlar

  1. ateşşşşş dedi ki:

    bizim yine 20 evi su bastı,sizin yaptığınız yeni hava limanı su içinde.bırakın bu işleri,önce kendinizi düzletin sonra muhalefete laf edin.treis girişindeki yaptığınız yol çöktü,gidin bide o yolu ziyaret edin.bugünde o yolu su basmış.orayıdamı belediye yaptı.