Bodrum Gündem

Efsane Müdür Turgut Karabağlı’nın, Eşi Mediha Karabağlı Toprağa Verildi…

Bodrum lisesinin efsane müdürü Turgut Karabağlı’nın 85 yaşındaki eşi Mediha Karabağlı vefat etti.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’da eğitim denildiğinde ilk akla gelen isimlerden birisi, hatta en başında gelen isim Turgut Karabağlı’dır. Bir kuşağın öğretmeni olan Turgut Karabağlı’nın eşi 1933 doğumlu Mediha Karabağlı yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeni ile vefat etti.

Bodrum’un en bilinen ve en köklü ailelerinden birisine mensup olan Mediha Karabağlı’nın cenaze törenine oldukça yoğun bir katılım oldu. Mediha Karabağlı’nın evlatları Oğuz, Işık Soysal ve Mete Karabağlı, annelerinin cenazesine gelerek acılarını paylaşan dostları ile tek tek ilgilendiler.

Mediha Karabağlı’ya son görevlerini yapmak üzere; Karabağlı ailesi başta olmak üzere, Turgut Karabağlı’nın şimdilerde yaşları 60 ve üzerinde olan öğrencileri, Turgut Karabağlı’nın öğretmen arkadaşı öğrenciler arasında Kaşgarlı Mahmut lakabı ile bilinen Selahattin Turan, CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan, AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Tahir Ateş, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Bodrum ilçe Başkanı Ömer Özmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Bodrum eski İlçe Başkanları Osman Öneş, Zeki Köylü, Kerim Cangır, Durmuş Ali Öztürk, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Bodrum’un sıradışı Belediye Başkanlarından Tuğrul Acar ve ailenin dostları cenaze törenine katıldı.

İkindi namazının ardından Bodrum Adliye Camiinde kılınan cenaze namazında helallik alındı ve Türbe mezarlığında merhum eşi Turgut Karabağlı’nın yanına defnedildi.

Bodrum Gündem olarak merhume Mediha Karabağlı’ya Allah’tan Rahmet, acılı ailesine de sabırlar diliyoruz. Devri daim olsun…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.